Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Dan žena (s malim zakašnjenjem...)

A za dan žena je bilo lijepih iznenađenja...Možda zahvaljujući i Blagoslovljenoj među ženama...
Najprije sam dobila krasnu ružu od vlastitog (bratovog) šefa, kojim potezom me stvarno dirnuo...
(sve kolegice smo dobile...Stvarno imamo galantnog šefa!)

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Poslije sam u molitvenoj zajednici Pohođenja Bl. Djevice Marije (kao i ostale moliteljice : ) dobila još jednu ružu, i to slučajno baš - bijelu...(sjećate se one moje pjesme: Bijele ruže?!) Eto, i naši molitelji su galantni!

Eto, za cijelu trobojnicu - fali još samo - plava ruža...No, nju sam kao simbol IBM-a dobila još davno u svojoj Banci : )

Dan kasnije sam još s novim društvom sa svog (honorarnog) posla išla na oproštajku od dviju cura koje mijenjaju posao u konobu Didov san, na Kajzerici! (Preporučam! A vidjela sam na slikama da tamo zalazi i Thompson, i još neke poznatije face...)

Didov san


Na kraju sam se još p. Lukinim prilogom uključila u raspravu o Danu žena na prilično popularnom blogu don Kaćunka, tzv. Don Blogu, te radi toga dobila (odnosno p. Luka) i posebne pohvale autora

Don blog (v. Anđelko Kaćunko)


I tako...Ni malo mi nije dosadno (pa ne zamjerite ako evo moji postovi kasne i po par dana...)
A sutra mi još mama ima rođendan, i to okrugli (ne smijem ni napisati koji...), a prekosutra tetkica - 8 godina više od nje (tj. 78 - pa vi računajte : ) Eto, obje ih preporučam u posebne molitve, za njihove rođendane...


Post je objavljen 13.03.2007. u 00:04 sati.