Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/micekionlajn

Marketing

Biznis na internetu- surfas i zaradujes

Biznis se zove: Agloco- own the internet. Registrirate se i dok surfate zbrajaju vam se sati i na kraju mjesecaa dobijete cek s lovom koju ste zaradili. Dakle, citate postove na svojim najdrazim micekima ,a ujedno zaradujete. Svoju zaradu mozete povecati tako da se vasa ekipa registrira preko linka kojeg im vi date.

I ja sam bio skeptican(kao i vi vjerojatno sada), ali razgovarajuci s nekoliko ljudi, kojima su kompovi i sve u vezi s njima, zivot i fakat se kuze u to. Nista ne kosta, pa sam i ja isprobao i ocekujem prvi cek.

Kako to radi?
Osnivači AGLOCO™ su se ugledali na različite besplatne Internet servise, kao što su YouTube, MySpace, itd.

Oni nude svojim korisnicima određene povlastice (kao besplatno skidanje videa). Na taj način, ove stranice mogu prikupiti veliku količinu informacija o svojim korisnicima te njihovim navikama. Npr. YouTube vrijedi 1,65 milijardi $ upravo zbog svoje multi-milijunske korisničke baze podataka.

AGLOCO™ u potpunosti posjeduju njegovi korisnici (dionice će se prodavati na Londonskoj burzi) i vođen je od strane profesionalne grupe poduzetnika i menagera. AGLOCO™ vodi ovaj koncept čak dalje: Njegovi menageri nisu stvarno zaposleni u AGLOCO, već u manjim kompanijama koje puni AGLOCO sa 10% mjesečnih prihoda za utrošak odrzavanja AGLOCO-a u pogonu. Na ovaj način korisnici uvijek dobivaju: bilo da se prihodi povećaju ili da se vrijednost same kompanije poveća.

Vec prije je postajala slicna firma koja je uistinu slala cekove. Stoga nema mjesta skepticizmu. Prijavite se.

Ovo vam je link za registraciju: www.agloco.com/r/BBCG3326

Znam da nisam sve opisao. Ako ima pitanja samo postavite i rado cu vam dati odgovore. Kad se registrirate otidite u member service i tamo vam je najbolje objasnjeno

Post je objavljen 12.03.2007. u 20:25 sati.