Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/punkykriza

Marketing

NoVi PoSt!

drago mi je što ste ispunili moju želju, danas kao što ćete moći pročitati u nadolazećem tekstu pisat ću o.... prvi stavak,

tehnike masturbacije
Mnogima je masturbacija prvi susret s uzbuđejem i orgazmom. Većina ljudi otkrije jednu efikasnu metodu nadraživanja i otada se isključivo koristi njome. Budući da je spolno reagiranje izuzetno lako uvjetovati (jer se očekivanja i naslućivanja izgrađuju postupno) pojedinci koji se koriste nepromjenjivom tehnikom mogu imati teškoća prilikom usklađivanja svog reagiranja s tehnikama uzbuđivanja kojima se koristi partner. stoga je važno proširiti raznolikost dodira na koje se reagira. na primjer, može se koristiti i ljevom i desnom rukom, ležati na leđima ili trbuhu, noge razmaknuti ili privući, spolne organe nadraživati kružnim ili pravocrtnim pokretima itd.
Žene se koriste raznolikijim tehnikama, vjerojatno zbog slabije pristupačnosti spolnih organa. Oba se spola najčešće koriste nadraživanjem rukom, ali i stiskanjem nogu, usmjeravanjem mlaza voge na spolne organe ili ritmičkim trljanjem o predmete (kvake, jastuk,rub kade). Za vrijeme masturbacije mnogi maštaju ili se koriste vizualnim objektima da bi pospješili uzbuđenje. žene obično nadražuju predio oko klitorisa, upotrebljavajući pljuvačku ili vaginalne sokove da bi izbjegle nelagodu zbog trenja. Rijeđe stavljaju prste ili nelomljive stvari u vaginu radi dodatne stimulacije. MMuškarci obično pomiču kožicu penisa gore-dolje, pomekad miluju žljezde penisa i mošnju.

Post je objavljen 12.03.2007. u 20:26 sati.