Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiborsharpovac

Marketing

Problemi?

Koja o komentarima:
Dogodilo se da je više ljudi poslalo neprimjerene, neželjene ili jednostavno glupe komentare. Oni njih mi najviše smetaju oni koji pokušavaju ispasti duhoviti i prikazati rasizam smiješnim i trivijalnim. Molim takve i njima slične da se okane ovog bloga. Ima dosta stranica na kojima možete naći istomišljenike ali ova nije jedna od njih. Odite pogledat romper stomper ili što vi rasisti već radite u slobodno vrijeme… Ja ne bih znao.

Koja o linkovima:
Nuklear power stranica je na kojoj se objavljuje po mom skromnom mišljenju najbolji internet strip uopće: 8-bit Theatre. Radi se o parodiji na prvi nastavak serijala Final Fantasy, video igre fantastične po tematici i kvaliteti. Sam je strip nacrtan kompjutorski, u 8-bitnoj grafici, oponašajući vizualni stil ranih nastavaka. Strip je urnebesno smiješan, te nudi širok spektar vrsta humora; od crnog (i često morbidnog) humora koji koristi Black Mage, preko nečeg sličnog Monty Pithonu, do britkih dosjetki i sarkazma Thiefa. Preporučam ga svakome tko zna čitati.
White ninja strip je za koji sam tek nedavno saznao (hvala Nenad) i aktivno radim da nadoknadim što sam propustio. Isto humorističan strip, ali kakav! Teško je napraviti satiru od apsurda i onda sve to još i ironizirati, ali izgleda da nekom ipak polazi za rukom. Iz ovog se stripa štošta može naučiti.
Randy Glasbergen karikaturist je na kojeg se treba ugledati. Njegove karikature govore sami za sebe i upravo zbog svoje kvalitete, stavio sam ga u linkove usprkos tome što sam idejno htio da tamo budu samo stripovi. Za apsolutno svakoga.
Dilbert je neopjevani superheroj. Dilbert godinama izdržava zlog direktora, zajedljive suradnike, flegmatične prijatelje i psa koji želi zagospodariti svijetom, bez da je (previše) poludio. Dilbert je sarkazam pretvorio u umjetnost.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

P.S. Hvala svima koji su komentirali, izgleda da vam se strip sviđa pa ide dalje thumbup
P.P.S. Rubrika napomene je nadopunjena, nećete vjerovati, novim napomenama. Cijenio bih kad biste našli vremena da ih pročitate jer se neke stvari, izgleda, treba posebno naglasiti.
P.P.P.S. Još bih jednom zamolio rasiste i ostale budale da nađu neko drugo mjesto da se iživljavaju. Hvala.


Post je objavljen 12.03.2007. u 18:16 sati.