Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kathykathykathy

Marketing

Spužva groznica(naravno sporedna pokraj ********* groznice)

layout for myspace

layout for myspace


Bok ljudi!
Jel ko gledo Spužvaboba Skockanog??
On je definitivno faca da nema veće!
Ludilo brale! Danas sam na hrvatskom kad je raska neš pričala precrtavala jednog prekrasnog spužvaboba i još me raska pohvalila da sam zajedno s Dorijanom najviše sudjelujem u satu... Jou,jou,jou...
Možda vam ovo zvuči malo djetinjasto za mene koja idemu 5 r, al kaj ja tu mogu...
Evo jednog skraćenog djela sa stranice : http://www.rtl.hr/program/prikaz/1343/
SPUŽVABOB SKOCKANI
SpužvaBob živi u ananasu na dnu mora, u gradu po imenu Bikini Dolina. Tamo nije nimalo usamljen: društvo mu pravi ljubimac Slavko, puž koji se glasa poput mačke.

Prvi susjed mu je lignja Kalamarko, perfekcionist, koji živi u moaiju (kamenoj figuri s Uskršnjih otoka) i s kojim se ne slaže baš najbolje. Drugi mu je susjed ujedno pravi prijatelj i zove se Patrik, morska je zvijezda i živi pod stijenom. Tu je još i vjeverica Luna - njegov partner u karateu s kojom izvodi razne vratolomije.
Naš glavni junak radi kao kuhar u restoranu brze hrane "Rakova poslastica", čiji je vlasnik škrti rak, gosp. Klještić. Svoj posao jako voli, radi ga izuzetno dobro i njegov je san postati najbolji kuhar u cijelom oceanu.
SpužvaBob je izuzetno dobar, pošten, iskren i vrijedan povjerenja. Pravi je optimist pa uvijek na sve gleda sa svijetle strane i ne gubi nadu ni onda kada stvari pođu loše, što se događa gotovo uvijek.
Svojom vedrinom i duhovitošću privlači gledatelje raznih uzrasta pa ga tako prepoznaju i smatraju omiljenim likom djeca već od druge godine na dalje, a konstantno se nalazi na vrhu top ljestvica gledanosti među djevojčicama i dječacima od 6 do 12 godina. Međutim, zbog izvrsne animacije i suptilnog humora, omiljen je i među odraslom populacijom. Zbog svih tih karakteristika, ne začuđuje podatak da se prikazuje u 170 zemalja svijeta i tjedno ga pogleda čak 62,5 milijuna gledatelja.
layout for myspace

layout for myspace








MySpace Layouts
Sweet MySpace Layouts


Post je objavljen 12.03.2007. u 16:50 sati.