Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/doroti

Marketing

svašta po nešto

Znate ono kad vam se 10 dana ne desi ništa pa se onda sve desi u JEDNOM danu??? Ili kad 10 dana niste napisali post jer niste ništa napravili ili jednostavno ne znate što napisati?

1. VELIKO HVALA DRAGOJ S A N D R I !! Paket je stigao! Kapica je savršena, a od konca koji sam dobila probala bi napraviti tunikicu po njezinoj preporuci, ali bojim se tako krasan konac iskoristiti kao totalni početnik! Bit će to veliki izazov. Da li će mi 200g biti dosta???? Kako kod nas poštar dolazi oko 13 sati, isprobala sam joj kapicu ali bila je pred spavanje tako da nije bila raspoložena da jedan lijepi osmjeh nabaci.
Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket
2. Vikend i nije bio nešto. Počela sam malo heklati, pa sam napravila jedan cvjetić što bi ga na onu bijelu vesticu stavila, ne zamjerite, prvi je!!! Hm i da li se ovo računa kao neki rad? Iako je na lutkici?
Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket
3. Kako nikad ništa nije gotovo, evo napravila sam i ja neku torbicu od ostataka, tako da se maleni igraju pa nose svoje igračke u njoj, ajde.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
4. Bicikl koji je moja prijateljica donijela prije 2 godine, napokon je dočekao da vidi danje svijetlo i izađe iz podruma, moj dečko je narastao. U subotu smo ga sastavljali, i gle fale 2 šarafića i to za pomoćne točkove!!! A on nestrpljiv, mora biti ODMAH I SAD (poznata vam situacija?) Kako je bilo kasno nije nam se u trgovinu dalo ići, pa odlučismo na auto piju ujutro skočiti, ma naravno da nismo tamo našli ništa al eto da g… vidi puta…sva sreća da nedjeljom baumax radi…noseći klinca (ravnopravno smo se podijelili muž i ja, jer je između klinaca razlika u težini 2kg u korist dečka!) malo sam ruku istegnula, evo sada imam posljedice, i opet mi se ništa ne radi.
5. Bicikl je u funkciji i već ga savršeno vozi jučer smo i vani bili.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Post je objavljen 12.03.2007. u 13:44 sati.