Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

JON McLAUGHLIN


Jon McLaughlin - Loving Me.mp3
Kao što znate, ovo je pravo mjesto za saznati za nove, mlade, nadolazeće, talentirane izvođače. A o ovom talentu ćete u budućnosti sigurno čuti.
John McLaughlin, pjevač, tekstopisac i pijanist još od djetinjstva, prije 3 godine objavio je album naziva Jon McLaughlin. Međutim teško je naći informacije o albumu, budući da se čak ni informacije o samom nazivu albuma ne podudaraju. Tako ćete negdje naći da je objavio 2 albuma (Up Until Now se negdje navodi kao prvi, objavljen godinu dana prije spomenutog), a negdje da se radi o jednom album.
S vremenom je počeo nastupati na cijenjenim nezavisnim festivalima gdje je promovirao svoje pjesme, privlačeći pažnju na sebe gdje god bi svirao. U zadnje vrijeme nastupao je s izvođačima kao što su O.A.R., Live, Dave Barnes, Matt Wertz, Sister Hazel, Cowboy Mouth, Susan Tedeschi, Marc Broussard, a kritičari hvale njegove nastupe, ističući svježinu koju donosi na scenu stvarajući novi zvuk. Obavezno poslušajte izvrsnu Loving you, link se nalazi ispod slike.
U veljači je objavio EP Industry, dostupan na iTunes, a svoj prvi album distribuiran na nacionalnoj razini objavit će ove godine, o čemu ćete naravno pravovremeno biti obavješteni.
Kao svoje uzore Jon navodi Billyja Joela, Eltona Johna, te Bena Foldsa.

Post je objavljen 11.03.2007. u 21:52 sati.