Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Ljubo Jurčić vs. Jadranka Kosor

Na prvi pogled nema logike uspoređivati Ljubu Jurčića i Jadranku Kosor jer se njihova područja javnog djelovanja nimalo ne podudaraju. No nakon odgledane emisije „Nedjeljom u 2“ gdje je Aleksandar Stanković upoznao javnost i s jednim detaljem iz života Ljube Jurčića dao mi je povoda da malo razmislim. O čemu se radi?

Ljubo Jurčić našao se u životnoj situaciji da mu je jedna njegova prijateljica na samrti morala povjerit svoju kćer. Ljubo je to prihvatio i pobrinuo se za tada još malu curicu. Da nije bilo novinarske znatiželje, pitanje je da li bi to ikad saznali, jer Ljubo Jurčić je čovjek koji baš i nije od onih koji će svoj privatni život podastrijeti na pladnju.

S druge pak strane imamo Jadranku Kosor koja je javno pred kamerama lila suze, dijelila pomoć raznim ljudima koju naravno nije ona financirala, uselila u stan iz kojeg su bila istjerana tada još maloljetna braća Drobac, a da se nikad ta „brižna“ Jadranaka nije zapitala što je s njima.

Dakle s jedne strane imamo čovjeka koji se nikad nije busao u prsa svojim humanizmom, dok s druge strane imate „humanitarku“ Jadranku koja je humanitarno djelovanje dovela do ranga prostitucije u svojim nastojanjima da svi u ovoj zemlji znaju da je ona humana.

Ostalo zaključite sami…

Post je objavljen 11.03.2007. u 20:12 sati.