Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogauskoplje

Marketing

Razočarenje na startu

U prvom kolu nastavka natjecanja u Drugoj ligi, skupina Jug Sloga je razočarala svoje navijače. Po vrlo hladnom vremenu uz jak vjetar Sloga je odigrala samo neodlučno, 1 : 1 , sa momčadi Vira. Iako se nogometaši Sloge stalno imali inicijativu nisu uspjeli realizirati nekoliko izglednih prigoda za postizanje pogotka. Najveće zasluge za osvojeni bod u Uskoplju ima odlični golman gostujuće momčadi Boris Bačak. On je u nekoliko navrata sjajno intervenirao nakon udaraca Bartulovića, Grubeše i Žuljevića. Gosti su igrali čvrsto tako da mladi nogometaši Sloge nikako nisu pronašli način da igrom preko bokova "razvuku" protivnika i stvore višak. Iz jednog od rijetkih napada gosti su došli do vodstva u 55 minuti. Sloga je nakon toga pojačala pritisak ali nikako da postignu pogodak. Tek pred sam kraj, u 85 minuti Pero Škoro je uspio postići pogodak i tako osvojiti bar bod.
Vidljivo je da slogini nogometaši nisu prošli kvalitetne pripreme i da će trener Jozić morati uložiti dosta truda da momčad dovede do prave forme. razumljivo je da će to teško ostvariti kada četiri prvotimcima studiraju u Mostaru, a stariji nogometaši ne treniraju redovito jer rade.

Sloga je nastupila u sastavu : Mladen Marinčić, Jakov Bandić, Ivica Žuljević, Ivan Matišić, Josip Perić, Nikola Miličević, Damir Juričić ( od 83. min. Hrvoje Vuković), Pero Škoro, Jurica Grubeša ( od 63. min. Ivan Boškić), Vlado Grubeša, Anto Bartulović.









Post je objavljen 11.03.2007. u 18:25 sati.