Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yoko

Marketing

Pogrešni tipovi...

Muž ju je ostavio nakon godinu dana braka. Prije toga imala je nekoliko ozbiljnih veza, jednu s konobarom, jednu s apsolventom filozofskog fakulteta i kratak suživot s jednim Talijanom.

Ni jedan muškarac s kojim je bila na spoju nije je oduševio. Iako su imali dobar posao, lijepo ponašanje, nije joj bilo zabavno s njima. Obojica, prema njenim riječima stavljaju posao na prvo mjesto.

Muškarci s kojima je Ona izašla istaknuli su prvo njene lijepe manire. Jedan je dodao kako je mnogo pričala o imanju i kući koju posjeduje u inozemstvu, pretpostavio je da ga želi time impresionirati. Nervirala ga je i svojim prevelikim pridavanjem važnosti ekološkim problemima.

Ona je draga djevojka, ali ni sebi ne želi priznati kako je uvijek privlače pogrešni muškarci. Oni koji nisu spremni na dugotrajno vezanje. Ona u zgodnim i „lepršavim“ momcima vidi nešto zanimljivo i drugačije od onoga što ona jeste. Privlače je muškarci koji ne robuju nikakvim pravilima.

Ona je u prošlosti mnogo patila. Za većinu svojih dečki, a posebno za muža je mislila kako je to ljubav njenog života. Imali su strastven odnos, ali on nije bio materijal za brak i ostavio ju je radi druge žene.

Također, ako s nekim muškarcem, kao npr. na prethodnim izlascima, nije osjetila trenutnu privlačnost, osjećala bi se odbačenom, jer je mnogo puta u prošlosti bila „odbačena“. Trebala bi u komunikaciji s muškarcima biti otvorenija, bez predrasuda temeljenih na prethodnim iskustvima. Trebala bi dodatno smanjiti i očekivanja. Prioritet bi trebalo biti sprijateljiti se s muškarcima i ne očekivati instant povezanost kao onu iz ljubavnih romana.
Na taj način će se više zabaviti i pronaći više prijatelja, a tko zna gdje to može odvesti.
Još važnije od svega, trebala bi pokušati više slušati što joj osobe s kojima je izašla govore i ne opterećivati ih previše sa svojim problemima. Nikad ne smijete o sebi na samom početku previše otkrivati. Važno je postaviti granice u svakom odnosu. Odredite što je potrebno zadržati za sebe, a što ćete otkrivati postepeno. Vi možda mislite kako je dobro biti iskren i to je istina, ali prevelika otvorenost odaje dojam samokoncentriranosti. Većinu muškaraca privlače žene koje znaju slušati, pa umjesto da pričate o sebi pokažite interes za njega i njegove interese.

Najvažnije, morate pokušati živjeti u sadašnjosti. Usredotočite se na izlazak i muškarca s kojim razgovarate, zaboravite na prošlost ili budućnost.

Kasnije, poslije promjena u sebi opet je izašla ponovno s istim muškarcima, oba su bila mnogo zainteresiranija. Jedan je rekao kako se zaista ugodno osjećao u njenom društvu i činilo mu se da je ona zaista zainteresirana za ono što priča. Bio je naprosto očaran. Drugi je rekao kako mu se učinilo, za razliku od mnogih djevojaka s kojima je izlazio, kako je s Njom na istoj valnoj duljini.

Zaključak? Na zadnja dva izlaska zaista se potrudila slušati. Čak i kad nije bila zainteresirana za ono što joj netko govori, pronašla je neki zanimljiv dio. Njoj je uspjelo. I sama je osjetila kako su izlasci bili uspješniji, sve je protjecalo u ugodnijoj atmosferi.

Shvatila je da praksa ima pravo vezano uz muškarce, treba podizati njihov ego, posebno na prva dva spoja kako bi im se svidjela. Ako se oni privlačno osjećaju i vi ćete im biti privlačni...

-Josip-

Post je objavljen 11.03.2007. u 13:14 sati.