Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skyrockethappy

Marketing

Let the river flow,throo my callused hands...

10...
Nocas smo zaruzili.
I stvari su se promjenile. Doslo je do eksplozije.
Da. I sve se raspalo. Sutra ce biti mnogo sramotnih pogleda.
9...
Spavali smo zajedno. Pruzio mi je ono sto mi toliko jako treba. Ali na toliko divan prijateljski nacin. Nismo spavali kuci.
Izmasirao mi je leda. Barem je pokusao razbit onu bol koju trpim vec tri dana. Nije uspio. Nitko nece. Neznam vise kaj da radim. On ima carobne ruke. Niti carolija nije uspjela ovaj puta.
8...
Vjetar me propuhao i stala sam u lokvu.
Preporuka-ne hodajte sami iz Mocvare u jedna u noci po nasipu. Ima ljudi koji ce vas psihopatski pratit.
7...
Ona je htjela skakati. Htjela sam i ja. Ali nismo puno. Smijali smo se koznim hlacama. Gledale hunky konobara i jednog prijatelja. Pile smo pivu =) Ona je pila fensi-smensi Hougaarden,ali nezna ga tocno izgorovoriti ;p Derale smo i se i bile jako "alternativne" LoL. Nama je bilo u redu,ali,Oni su htjeli kuci. Njima je bilo dosadno. Pa smo otisle i mi. Jer On Njih vozi. Njena Sestra je jako simpaticna. Simpaticnija nego mie prije bila. Puno simpaticnija. I Sestrini su Prijatelji jako simpaticni. Njena najbolja mi je isto jako simpaticna. Bila mi je i prije. Al sad mi je mnogo drazesnija. Kise ko mali mis. I to je jako slatko.
Mocvara ima potencijala. Ima ljepih decki =).
6...
Take me from my own. The eyes of the damned.
5...
Nexus svira u redu. Ali moraju svirat svoje stvari. Neke su obrade super. Ali neke jednako tako-katastrofa.
4....

Napravila sam sranje. Presla onu granicu. Phiju! Samo tako. Dogada se to kad si malo popijes...Al I ain't taking it back. Samo se nadam da nisam sve usrala. Jer On mie stvarno jako drag. Nisu dosli. On i Onaj drugi. Mozda i bolje. A s druge strane i gore.
3...
Al ,doso Nam je prijatelj. Onaj koji ima fenomenalan strip(reklama:http://tiborsharpovac.blog.hr). I dosla Mu je i Cura. Koja je isto mnogo simpaticna. I zajedno su nevjerojatno i neizmjerno slatki. Bravo Ti,prijatelju iz razreda =)
2...
Cekam da mi se javi Prijatelj. Jedan od. Nadam se da kod njega ima novosti. Jer se Zaljubio. I to je tako divno da se ne moze opisati. I Curkica mu je bas forica. Mala =)
1...
psssssssssssssssssssss.....
Tell me I know
I lived so afraid
And still we cry alone
With words left unsaid
0...
Ka-Bum!!!


Post je objavljen 11.03.2007. u 11:32 sati.