Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragon2

Marketing

Danas sam se probudila u 10.40. Svjetsko čudo! Jedva me stara dignula iz kreveta. Pustila mi je neke crtiće u sobi. Ja mislim da su to bili Leteći Medjedići! Ma dobro da vas sad ne gnjavim s time.
Uglavnom digla sam se i napravila u kupaoni sve što treba. Došla sam u kupaonu i vidim da su me već ti dosadnjakovički zvali i slali poruke. Jedno 15 poruka i 6 neodgovorenih. jedan je čak poslao poruku u 7.00 za ono jehanje. Tako da sam jedno sat vremena rješavala te poruke i pozive. ...ote, osjećala kao da sam na poslu. Užas! Uglavnom kad sam završila išla sam van s mojom ekipom. Išli smo u Opatiju u kafić Monokini. Neki od elitnijih kafića, samo su malo konobarice za j.....! Uglavnom dok smo popili kavu ili barem neki, O.K dečki su naručili dasku (dasku pive) i popušili smo par cigara! Umirali smo od dosade! I dogovorili smo se da večeras da idemo van. Ajme kako se meni ne ide! Samo bi se zezala snjima i nebi smo ništa pametno radili. A danas moram rješit zadaću iz matematike. Nemam blage kad ću to sve stić. I uglavnom najzanimljiviji dio ove priče je da mi se javio debil kojeg sam odj..... prije 4 mjeseca, da idemo na cugu. A ako vas zanima odjebala sam ga zato jer je mislio da se hoću snjim j....! Tako sam ga opet odbila. Naravno, tko nebi! Tako sam mojoj frendici Tei pričala o tome, pa je bila sva u šoku. Uglavnom poruke su bile "joj,ajme, ne seri" i takve gluposti! Dok smo se dopisivali opet mi je poslao poruku: "Zašto ne?"
Ja sam mu rekla "Zato da bi pitao i ne moj mi se više obraćat" Tad je zašutio. Idiot!
Pa mi je stara rekla da odem po kruh. Morala sam otić! Dok sam išla pješke srela sam frendicu iz osnovne, Leu. Pričali smo jedno pola sata, a mama na poruci se raspizdila, tako da sam za jedno desetak min došla. Naravno očitala mi je bukvicu i takve stvari. Bla,bla,bla!
Neda mi se više pisat, a za dva sata moram se pripremit za jahanje! Ajde bokić!mahmah


Post je objavljen 11.03.2007. u 11:14 sati.