Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glupateenagerica

Marketing

a evo da vam javim tužnu vijest...jučer (pošto je prošlo pola noći) smo izgubile od nazora u odbojci i završile na drugom mjestu (od 9). mislim ono,nije ni to loše s obzirom da je najjača igračica bolesna i da nas dosta više ne trenira odbojku. bilo je to županijsko,pa onda prvi idu dalje...šteta...a igralo se u nazorovoj dvorani pa su imali i glasnije navijače. možda je to bilo presudno.
ja sam igrala jako kratko jer ja ne znam igrat kao ove što treniraju...osmi razredi i ella i beata iz mog raz. i uopće mi nije žao,zapravo ja nisam ni htjela igrat,ali učitelj je rekao da idemo svi i da budemo podrška...da mi koji ne želimo igrat da nečemo. tak je i bilo,osim kod beate...ona nije htjela igrat,ali merdžan ju je stavil...i to je bolje jer bi bilo katastrofa da nije igrala. ona odlično igra samo...nemam pojma kaj joj je,beata komentiraj i reci.
ujutro sam se morala u 7h ustat i u 8 bit u dvorani...to je užas...pa ko subotom ne spava do 11,12h?! i bila sam tamo negdje do pola 4...a nije bilo tak loše...uglavnom malo dosadno dok nismo igrale.
bilo je proljevanja soka po cijeloj strunjači,kopanje po tuđim mobitelima,a da se to nije ni znalo,bilo je i vikanja poput ovakvih: kurvo,mreža,aut,slon i tak tome sličnih.
najgore mi je bilo gledat kurvice iz vojnića...imale su neke duge dresove,išli su i preko hlača...i onda su ih onak zavezali,napravili čvor pa su se vidjeli njihovi trbuščići,joj kako odvratno...kurve! one su bile treće.
a pak neke iz barilovića...čovjeće kak je to živčano...ma ženska nonstop griješi...i onda nakon svakog poena lupa nogom u pod i govori,to se vidlo na ustima,u pičku materinu itd. ženska stvarno bolesna na živce...
a to bilo to jer mi se više ne da pisat,a i nemam kaj...
pOzDrAvmah I pUsAkiss

Post je objavljen 11.03.2007. u 00:02 sati.