Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/irida

Marketing

NEDJELJA:BIBLIOTERAPIJA (terapija čitanjem i pisanjem)

11.03..2007.g.

TAKTILNA KOMUNIKACIJA,
TJELESNA INTELIGENCIJA
III DIO (nastavak)



NEVERBALNO IZRAŽAVANJE POTREBA

Neverbalno izražavanje potreba bi trebalo biti jednostavnije od mučenja s traženjem odgovarajućih riječi.
Osim hrane, vode, topline i sigurnosti jedna od osnovnih potreba je i potreba za nježnošću i dodirom. Jednako je imaju oba spola, pa ne bi trebalo zazirati od traženja te nježnosti.

Stanite svatko pored svoga partnera. Možete voditi neki neobavezni razgovor. U jednom trenutku samo naslonite glavu na rame svog partnera. To je uvjek čežnjiv poziv na razmjenu nježnosti. Pratite partnerovu reakciju. Povedite njegove/njezine ruke da vas obgrle, iako će njegova/njezina reakcija biti spontani zagrljaj, čim osjeti vašu glavu na ramenu. Takav početak nježnosti uvjek rađa mnoštvo sitnih i dosjetljivih gesta koje tihu ugodu i zadovoljstvo pretvaraju u polagano buđenje strasti i spolne potrebe. Ako ste na prikladnom mjestu dopustit ćete da se stvari prirodno dovedu do vrhunca. No ponekad je dovoljan samo taj zagrljaj i osjećaj privrženosti koji on budi. Zasada ostanite na zagrljaju.
Zamijenite uloge. Ponovite 5 puta.

Slijedi: SKRIVENE ŽELJE

Dragi moji, preuzela sam jedan projekt pa ću u slijedećim danima (dok ga ne dovršim) biti prilično zauzeta i neću baš biti redovita na blogu. Objavit ću još preostale nastavke „taktilne komunikacije“, vodit ću do kraja tarot (utorkom), a ostalo koliko i kad stignem. I vas ću čitati koliko stignem, pa ne zamjerite ako ne budem redovita. Sve vas volim! Vaša Irida


Post je objavljen 10.03.2007. u 22:23 sati.