Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogauskoplje

Marketing

Opet su nas nagovorili

Očito da autori ovog bloga ponovno neće održati obećanje koje su dali sami sebi. Naime, već nekoliko puta su "čvrsto" odlučili da neće nastaviti objavljivati postove na ovom blogu, ali su i ovog puta nakon brojnih poziva, popustili, pa će na ovom blogu i dalje biti informacija o HNK "Slogi" i sportu uopće.
A jedini razlog što smo najvaljivali prestanak rada ovog bloga je što doista ne vidimo da se stanje u i oko HNK "Sloge" mijenja na bolje. Nažalost, stanje je svakim danom sve gore i da nije još samo par osoba HNK "Sloga" bi prestala sa postojanjem. Veliko je pitanje do kada će ovo ovako funkcionirati. Nismo optimisti, ali još se nećemo predati. Postojanjem ovog bloga mislili smo da ćemo skrenuti pozornost i potokanuti bar nekoliko osoba da pomognu, ali do sada, nismo vidjeli da netko želi pomoći. To se svakako ne odnosi na nekadašnje nogometaše Sloge koji su u Austriji i koji su postali redoviti (najveći) donatori HNK "Sloge". I pred ovu sezonu ugodno su iznenadili nogometaše te su im poslali trenirke na čemu se i ovim putem zahvaljujemo u ime nogometaša Sloge.
Sloga već sutra počinje prvenstvo i prvu utakmicu igrao kao domaćin protiv momčadi NK "Vir" sa početkom u 14 sati, a do kada će Sloga nastupati ovisi o financijskim sredstvima kojih, za sada, jednostavno nema.



Post je objavljen 10.03.2007. u 21:23 sati.