Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vanmorrison

Marketing

Rolanje

Probudila sam se s tako nervozna. Ma cijelu noć me je bolio trbuh i imala sam osjećaj da ću svaki čas dobiti mengu. No naravno nisam. A bilo bi mi stvarno lakše da jesam. Osim što sam sva prištava, nervozna, osim što imam napadaje za slatkim, što osjećam nadutost stalno me boli i glava. I tako sam se ja fino ustala ko kakva čavka u pola osam ujutro mit kopfschmerzen, odmah dohvatila vlažne maramice, skinula maskaru i tonu pudera koja mi je ostala na licu još od jučer. I onda se ja čudim što sam prištava?!
Mislila sam da se dana neću moći ustati iz kreveta od upale mišića, ali ipak nije bilo takvih naznaka. Naime, jučer smo si dragi i ja kupili role. Tj. ja sam nam kupila. ;) On je još uvijek student. ;)
Da, da, morala sam nešto poduzeti što se moje kondicije tiče.
Došla ja jučer sva sretna s posla, naravno bio je petak, i crvići u guzi mi nisu dali mira pa reko ajmo malo do king krosa ili city centra vidjeti kaj ima. I tako otišli prvo u king kros u onaj neki dućan sa sportskom opremom, al baš nisu imali nikakvog izbora. Sve neke estetski ružne role. A niš, okrenuli se i otišli u city centar u onaj sportski hervis, i našli napokon nešto što nam se sviđa i još su Fila role. Naravno moj si je dragi izabrao ljepše jer je mogao birati, dok ja recimo nisam. Morala sam izabrati jedino što su imali jer imam nogicu br. 36, ali ni to što sam uzela nije loše. Glavno da je na kotače!cool
Dogovor je bio da ih odemo odmah isprobati na Jarun. I tako smo se po povratku uputili prema jarunu, ali smo se u zadnji čas predomislili jer smo skužili da ćemo morati platiti upad s autom a nitko od nas nije imao keš kod sebe. Ali dobro, ostao je još Bundek. Taman što smo se sparkirali na bundeku ja sam se predomislila i odlučila da bih ipak doma jer mi je bilo jako hladno, a imala sam samo tanku jaknicu na sebi. I ništa otpičili doma.
Još uvijek me je držao entuzijazam pa je zadnji dogovor bio da ćemo se doma presvući u trenirke, toplo obući i ići se rolati po ulici. I tako je na kraju i bilo. Bilo je fenomenalno. Jest da se moj dragi nikada nije rolao(klizao je), a i ja nisam na role stala 10 godina. Smijali smo se sami sebi, ali bilo je ok. Nakon pola sata smo se stvarno ufurali i išlo nam je sve bolje. Nije to tak ni lako kak sam si ja mislila. Role su same po sebi dosta teške i još kako sam ih dosta stisnula sve su me listovi poslije bolili.Kada sam obukla tenisice osjetila sam veliko olakšanje.
Nažalost moj dragi je danas otišo doma svojima, tako da nas slijedeće rolanje očekuje tek u ponedjeljek. Odlučili smo rolati samo noću jer još nismo za oči ostale javnosti!smijeh

Post je objavljen 10.03.2007. u 20:42 sati.