Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

................

Zapravo sam se jako dugo premišljala da li da napišem post ili ne.
Nešto me vuklo da ga napišem,a nešto da ga ne napišem...ma boli me briga ako netko za ovo sazna...
Danas sam doživjela šok za šokom!
Isključila sam zvuk na telefonu jer sam se odmarala i odjednom sam čula zvuk telefona koji obično upozorava kada je netko zvao. Vidjela sam da je neki broj iz Zagreba,ali nisam znala tko je. Onda je zazvonio mamin mobitel i vidjela sam da zove...ma nije bitno tko!
Ja sam bila u drugoj sobi,ali sam nešto malo čula razgovor. Čula sam da je mama nešto rekla "Trudna?"...ali pravila sam se da ne čujem. Znala sam u podsvjesti da sam dobro čula i ne da sam se šokirala nego... Htjela sam otići tamo,ali možda sam ipak krivo čula. Ali onda sam čula "Pa koliko?" Tu sam čekala da se razgovor završi.
Mama je došla do mene u sobu i rekla: "Ima puno novina kod..." Rekla sam da znam,onda mi je mama rekla: "...ima nešto na malom mozgu!" Tu sam se ja i drugi put još više šokirala! Nešto ju je često bolila glava,išla je na pretrage,za sada pije samo lijekove,a onda će možda kasnije ići vadit uzorak...ma šta ja znam!!!!!!!! Pitala sam mamu koliko je trudna rekla je 5 mjeseci...opet ŠOK!!!!!!!! Očekivala sam da će reć negdje oko mjesec dana,a ono 5... Moglo je i više... Kad sam pitala s kim,znala sam šta će mi reć...u ovome ću možda sad pogriješiti,ali...čovjek koji se meni uopće ne sviđa! Ne poznajem ga i možda to sada prebrzo govorim,ali jednostavno imam takav neki osjećaj! On je može tata biti. Bolje da ne govorim razliku u godinama! Pitala sam i za vjenčanje...bit će...ali ne znam hoće li mene vidjeti. Opet mi je jezik brži od pameti...
Danas mi to nikako ne ide iz glave. Ne mogu je ni zamisliti takvu. 5 mjeseci je šutila... Možda i nije sad toliko ta njezina trudnoća problem koliko to s glavom!
Eto ipak sam napisala ovaj post...morala sam se negdje ispuhati!

Post je objavljen 10.03.2007. u 20:04 sati.