Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakao91

Marketing

enlightening moments..

ej ljudovi nadam se da vam se svida moj novi dizajn!!!!mouthwashsmijeh

taj ce jos duugo tu biti.. sve dok ne napravim svoj vlastiti kojeg cu sama dizajnirat..smijeh nasla sam jednu stranicu na kojoj su uputstva za napravit dizajn al treba meni malo vise vremena da ja to shvatim..bang tamo nasla i ovaj dizajn..

ovih dana se nije nista zanimljivo dogodilo jedino u skoli.. uzas!! ne da mi vise pricat o tome jer bi to onda bio jedan veliki post..
danas idem van s ovim divljakusama i odmah cu rec da ja necu jest kikiče!!! mislim jest cu al necu napravit ono kaj su ana i anita napravile prosli put.. kako me je bilo sram.. i u megicu.. pukla samblablanuteek
moram ponjet pare i ovaj put--bit ce zderancijenjamiroflnaughty
hehehe ovog puta ce bit maki s nama..party
samo da se nisi usudila bacit pola pizze!!!! cula sam kaj si napravila prosli put!! ne moze to tako! kod nas se sve jede.. ono je bilo nehumano.. obecaj da se nece to vise dogoditi!!
jooj ne znam kaj da napisem.. ugl. dobit cete valjda post kaj je bilo danas navecer.. ak bude nes zanimljivo..
e ljudi jeste znali da za samo 15 tjedana zavrsava skola!!!!!
ahh jedvah cekam taj dogadaj..!! sad se ja fino pripremam za to.. nove starkice.. novi fotic.. nova obleka..roflnaughtysmokinsmijeh samo 15 tjedana.. kako ce to brzo proci.. vec su 8 prosla!! vi to sigurno neste ni shvatili.. al ja zato sve brojim..!!
moram se sada povuci..hehe
ajd bok!!!
mah


Post je objavljen 10.03.2007. u 15:11 sati.