Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agresivnacura

Marketing

Ajme, subota ujutro!!!

Evo i subote... Ajmo reč da je dan počeo OK!
Jućer smo bili u klubu... I moram ga pohvaliti, ne znam kak se zove ali je DJ puštao fakat jebenne pjesme... Frendice i ja smo se zaplesale... Molile smo DJ toliko pjesama da pusti i je... Pustio je naše želje... I lik je fakat u redu... Nisam točno zapamtila ime ali upoznali smo se i platio nam je piće... Rebecci, Valerii i meni... Nije da nismo imali para, jel smo bili punih đepova, skupilo se... Nego, jednostavno, rekao je da smo simpatične pa da zahtjeva da nam plati svakoj piće... Fakat genijalan lik!!!

Naši frendovi i moj dečko su došli tek poslije... Dok su njih šestero sjedili za šankom i pili pivo, cure i ja smo plesale... Bilo je sve OK dok nije prišao neki lik i počeo me hvatat, bacat se po meni i plesat samnom... Ja sam ga pokušala odgurnut ali se zalijepio kao priljepak... I naravno da je to moj dečko vidio... I došao je do njega i rekao mu da se makne... No ovaj kreten nije htio i još ga je poslao u P.M!!!
I naravno, moj dečko je poludio i grunuo ga šakom!!! Kako se lik raspao po podu, svi su se trgali... Tak mu i treba!!! On će mene dirat!!!! Kretenčina!!!

Pa dosta o tom liku!!!
Danas idem na masažu u wellnes centar. Sa Rebeccom i Lusy... Tam ima i sauna i solarij, bazen, i sve to... Napokon ću se opustiti...

Moram vam i reći da se Petar pomirio sa svojim best frendom... Zaboravili su šoru i ta sranja... Kad su se potukli, oboje su prije toga puno popili pa ni nisu znali di su ni šta govore!!! ha ha
I kao što vidite, promjenila sam dizajn.. i nadam se da vam se sviđa... A ako ne, slobodno recite!!!
I to vam je to kaj se dogodilo za sad.... Pusa
Tasha




Post je objavljen 10.03.2007. u 14:16 sati.