Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najboljafurka

Marketing

Starke: tko ih ne bi volio...


ding-dong, zvonko je!


danas sam si odlucio kupiti starke kao znak moje mladenacke pobune.



starke su oduvjek bile zastitni znak onih koji imaju svoje JA i nisu copy-paste drugih.
postoje starke razlicitih boja i uzoraka pa to cini moju odluku da ih kupim teskom. naime, kako odluciti između svih tih divnih dezena i njihovih kombinacija. mogu li sam kreirati uzorak za moje starke???








one ce ipak biti ogledalo moje buntovne osobnosti koja je jedinstvena i poznata samo mom umu. svi moji frendovi imaju starke i jako su kuul pa zelim biti i ja. mislim da je cjena starki prava sitnica s obzirom na njihovu dugotrajnu trajnost i da ce mi se kupnja visestruko isplatiti.
jos se nisam odlucio koju cu mjuziku slusat nakon sto si kupim starke. nisam siguran da li ih nose pankeri, metalci, rokeri ili poperi, a vidio sam ih i na nekim kuul sminkerima. u koju podskupinu da sebe svrstam??? to cu jos odluciti nakon sto kupim starke - vidjet cu s cime se najvise slazu pa cu to postati.




muci me jos jedna stvar. da li su starke vise kuul nove, podrapane ili nesto između. mozda samo zaprljane?! sad vidite koje su dileme vezane uz kupnju kuul obuce za sve one koji zele biti in i odani svome JA (sebi).


u narednim danima ću se pokušati potpuno posvetiti svojoj misiji da postanem kuul.









do iduceg posta, jors truli


Post je objavljen 10.03.2007. u 12:37 sati.