Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/touchit1

Marketing

Totalno...

Evo da vam se napokon javim=).
sjedim za kompom i slušam Lil Kim i baš mi je prozujo kroz glavu jedan njen citat koji ide ovako: "I belive in money,power, and respect. First you get the money. Then you get the muthafuckin' power. After you get the fuckin' power, muthafuckas will respect you!"

totalno istinito!!!
ako nemaš novca možeš se lagano jebat(ko voli nek izvoli(mislim na jebanje)), jer ako ga imaš onda si odmah uspješan, utjecajan, ugledan...a čim si sve to, onda te čak i poštuju! dakle mi- oni jadnici bez para smo totalno bez imalo poštovanja jer ne spadamo mi pod isti krov sa ovim bogatunima.
ako ne nosiš markice i ne oblačiš se kao i oni nisi ti za njih (zato kupuješ na placi); pa nismo ni mi zadnja smeća na ulici da nas se tako tretira, mi smo isto osobe kao i oni, ali sa malo tanjim novčanikom, ali nama je zapravo još i dobro jer kako je onima koji su fakat jadni na ulici i žicaju pare za kruh...njih jadnih nitko ne poštuje pa čak ni mi...oni koji uživaju u parama njih živo boli k***c za sve...
inače nemam ništa protiv bogatih ljudi jer imam frendice i frendove koji imaju malo više para i koji te ne procjenjuju po tome kolko ti je debel novčanik nego te poštuju po tvojoj osobnosti (ima nade), ovo govorim samo za one koji se fakat drže tako visoke da nosom paraju oblake i misle da smo svi ostali manje vrijedni!

Ostavite barem 10-50 komentara smijeh
Love N, c ya


Post je objavljen 09.03.2007. u 17:21 sati.