Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Bojan Marović i u Zagrebu!

Hy!wavemah
Što ima novo kod vas...kako ste?smijeh
Kod mene nema ništa novo,u zadnje vrijeme se ništa specijalno ne događa,a kako i može kad samo idem u školu i spavam...hehe...pa da,tako je!wink Kad idem ujutro u školu,ustajem se svaki dan u 5:30 ostajem 7 sati u školi i kad se vratim kući budem premorena i cijeli dan prespavam.smijeh
Danas je u školi bilo tako-tako...naporno! Prvi sat smo imali njemački,pisali smo test. Drugi sat smo imali tjelesni,treći i četvrti engleski,peti i šesti matematiku,a sedmi biologiju.
Opet sam se nešto razbolila.rolleyesheadbang Grlo i nos me ubijaju,noćas sam jedva zaspala,ali dobro je što nemam temperaturu. Pijem 4 vrste tableta...strašno!eeknut A i to je bome koštalo...i sad ti budi bolestan!zujo Hvala Bogu da ne pijem one konjske antibiotike.smijeh
Jučer je bila Beovizija i pobijedila je Marija Šerifović. Ja nisam gledala,ali po starom dobrom običaju,čula sam da je opet bilo svašta. Govore da je pobjeda namještena,ali najzanimljivije je bilo kad je Faddy otpjevao. Izviždali su ga naravno!rolleyes Ja samo ne znam tko je tu luđi...ili ovi što su ga pozvali ili on što je došao?!naughty Ali to je ne pisano pravilo da na svakom izboru mora izbiti skandal. Dobro je da ga nisu gađali svačime kao No Name prošle godine.rolleyes Meni je pjesma dobra,ne znam kakve su bile ostale...
Evo i riječi pjesme...zove se "Molitva."

Ni oka da sklopim,
postelja prazna tera san,
a život se topi
i nestaje brzo, k'o dlanom o dlan.
K'o razum da gubim,
jer stvarnost i ne primećujem,
još uvek te ljubim,
još uvek ti slepo verujem.
K'o luda, ne znam kuda,
ljubavi se nove bojim,
a dane, žive rane,
više ne brojim.
Molitva, kao žar na mojim usnama je,
molitva, mesto reči samo ime tvoje.
(I) Nebo zna, kao ja,
koliko puta sam ponovila,
to nebo zna, baš kao ja,
da je ime tvoje moja jedina
molitva.
Al Bogu ne mogu
lagati sve dok se molim,
a lažem ako kažem
da te ne volim.


Danas je Danijeli (plavuša iz razredasmijehsmijeh) rođendan! Jeste da sam ti već čestitala,ali evo još jednom...
Lijepo se provedite sutra...i pozdravite nogometaše!wink

Get free graphics at BlingyBlob.com!


Intervju s Bojanom Marovićem...

Drugi album pod nazivoma "Litar neba" podgoričkog pjevača Bojana Marovića objavljen je 14. februara pod etiketom izdavačke kuće "Goraton". Album je najavljen singlovima "Kao ti" i "Bolja si od drugih", a visoka mjesta na radijskim top-listama zauzimaju i numere "Ničeg nema", "Sve su druge" i "Litar neba".
Zašto je album toliko kasnio?

- Mislim da se na kraju, po reakciji publike, može reći da se isplatilo čekati.
Odmah po objavljivanju albuma na top-listama pored numera "Bolja si od drugih" i "Kao ti" za koje si snimio spot, našle su se i kompozicije "Litar neba", "Ničeg nema" i "Sve su druge". Za koju ćeš od njih snimiti spot?
- Trenutno se sprema spot za numeru "Ničeg nema ". Spot će se snimati u produkciji moje matične izdavačke kuće - "Goraton", a snimaće se u Podgorici...
Zašto nema na albumu numere "Svejedno" koju si pjevao na prvoj "Monteviziji", koja je i danas veliki hit?
- Bilo je planirano da se numera "Svejedno" nađe na albumu, ali smo u zadnjem trenutku odlučili da je izostavimo.
Potpisao si ugovor sa "Dallas Recordsom". Kako su Hrvati prihvatili "Litar neba"?
- Prema prvim saznanjima koje imam, na moje veliko zadovoljstvo, pjesme "Kao ti" i "Bolja si od drugih", kao i kod nas, već su postale radijski hitovi.
Za tvoj prvi album "Goraton" je otkupio pjesme od mnogih autora, a nijesu se našle na tvom prvom albumu. Da li si nešto od toga iskoristio za ovaj?
- Na albumu postoje dvije kompozicije, koje nijesu na prvom albumu. To je naslovna numera "Litar neba", kao i pjesma "Sve su druge". Za obje pjesme muziku je radila Dragana Jovanović, inače autor pjesme "Tebi je lako". Takođe smo iskoristili i jedan tekst Sanje Perić - Velimirović za pjesmu "Sve su druge".
Davno si publici u Podgorici obećao solistički koncert. Koliko ćemo još čekati na njega?
- Planirali smo koncert za 24. mart. Biće to u Crnogorskom narodnom pozorištu u Podgorici i biće humanitarnog karaktera.
Veoma si popularan u Makedoniji. Da li ćeš možda neku od pjesama sa albuma prepjevati na makedonskom?
- Vjerovatno. Makedonija mi je jako draga zemlja možda i zbog toga što je moj prvi koncert upravo bio u Skoplju i to 1. decembra 2004. godine.
Šta je bilo sa pjesmom koju je trebalo da snimiš sa popularnom bugarskom pjevačicom Tanjom Boevom?
- Popularna pjevačica iz Sofije Tanja Boeva je izrazila želju da sa mnom snimi pjesmu koja je trebalo da se nađe na njenom albumu. Zbog veoma kratkog vremenskog perioda nijesmo uspjeli da nađemo adekvatnu pjesmu. Možda ćemo saradnju ostvariti drugom prilikom.
Pored Podgorice i Beograda, gdje ćeš još promovisati album?
- Za sada su planirane promocije u Podgorici, Beogradu, zatim Zagrebu, Skoplju, Sarajevu, Banjaluci i Novom Sadu.


Baš sam neki dan čula na Radio Vukovaru pjesmu "Kao ti"! Iznenadila sam se,ali ugodno naravno! U prvom trenu nisam mogla vjerovati da su je pustili.
Pa Bojane,nadam se da se vidimo u Zagrebu!


Post je objavljen 09.03.2007. u 18:12 sati.