Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/volimtebeskrajno

Marketing

11.poglavlje

Ashley je nazvala Josha i pitala ga dali se mogu naći, htjela je saznati zašto se tako ponaša prema Leli, nije joj bilo jasno. Dogovorili su se za 20 minuta u parku.
-Ey, mala – pozdravio ju je Josh
-Ej, možemo popričati? – pitala ga je
-Da, narvno, al moraš mi reč o čemu!
-Pa o Leli. Zašto ju tak mučiš??
-A kaj ja njoj radim??
-Pa konstantno ju vučeš za nos. Nije ona lutka, ima ona osječaje. Fakat nikad se nisi ovak ponašao. Bojiš se kak će dečki reagirati?? Pa radi čega?
.Pa radi toga šta je ona prva cura za koju mislim da je prava, nemoj se ljutiti, ali oduvijek sam znao da ja i ti nismo jedno za drugo. A da nju dečki ne prihvate, trebao bih birati!
-A koga bi izabrao?
-Pa...Nju...Jer oni ako nisu sretni radi mene, a onda...
-A dobro, a zašto nebi bili sretni? Curka je super, simpatična, lijepa, pametna. Zašto ne popričaš s njima, a i sa njom?
-Imaš pravo, trebam to napraviti! – rekao je, poljubio je i zagrlio, bilo je to skroz prijateljski poljubac, ali nekima nije izgledao tako.
-Ispričavaš mi se?? – dojurila je Lela do njih – Kako mi možeš to napraviti?? Ljubiš se sa mojom kakti frendicom?? Kaj vam je to bio plan? Ajmo povrijediti novu curu, to je neki test koji svi novi prođu? Nevjerujem, a fakat si mi se svidio, a ti...Ashley, hvala ti što si mi pokazala kakva si zapravo.
-Ali, Lela, mi nismo – počela je Ashley
-Daj poštedi me! – rekla je i krenula
-Lela – Joshua je pojurio prema njoj, ali ona se okrenula i udarila ga postred face
-Da mi se više nikada nisi obratio!!

Putem do doma razmišljala je kako je dopustila da ju vuku za nos? Ryan joj je od početka govorio da će ju Josh povrijediti, ali ona nije htjela slušati. –Tako mi i treba – mislila je u sebi
Otišla je do studija jer je znala da je otvoren. Plesala je do 22h i poslje je još otišla trčati, trebalo joj je to da se ispuše, bila je užasno ljuta. Zaspala je u 3 ujutro, a u 8 se probudila, razmšljala je da ostane doma i ostala je. Sjela je na balkon, uzela časopis i čitala. Primjetila je da se sa njenog balkona vidi more, baš lijepo.

-Lela, netko je tu! – rekla je mama. Lela je izašla i vidjela Joshuu.
-Mama, hvala, zvat ću te ak ću te trebati – rekla je a mama je otišla
-Ey – rekao je Josh
-Ja ne kužim! Kaj nisi shvatio kaj sam danas pričala ili?? Kaj očeš tu??
-Gle, nije onak kak misliš! Ashley je došla da me pita zašto sam takav prema tebi, ona je na tvojoj strani!! Daj shvati da sam zaljubljen u tebe i samo tebe....
-I ja bi trebala vjerovati?? Bed ti je kad te dečki vide samnom, kaj da ja radim?? – pitala je, a on ju je poljubio
-Da se ovo nije ponovilo, kaj misliš da se možeš izvuč svaki put kad me poljubiš?
-Ne, ajde idemo...Oblači se – rekao je
-MA zašto??
-Daj se obuci!! – rekao je, a ona se počela oblačiti


Post je objavljen 09.03.2007. u 16:16 sati.