Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickofitall

Marketing

Pozdravi Milanu i Borutu iz Rockatanskog!

np Tchaikovsky – Piano Concerto

Pozitivne reakcije na poziv čitateljima ove web stranice da pošalju razglednicu ili koju kartu sa rock koncerta na kojem su bili u zadnje vrijeme polučilo je nenadano dobar rezultat. Naime, Borut je poslao kartolinu iz Izraela i ona sada visi na plutenoj ploči u Rockatanskom, međutim, drugo pismo koje je došlo iz Zagreba me potpuno oduševilo!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Dragi prijatelj i kolega Milan Pavlinović je poslao deset press iskaznica s koncerta koji su se zadnjih godina održali u Zagrebu! Bravo Milane, ovo se zove ugodno iznenađenje. Nisu samo ulaznice, već su vip iskaznice rađene ekskluzivno za medije. E, ovog se trebalo odreći u ime zajednice. Prava drugarska gesta.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Nadam se da ovo nisu zadnji dokumenti koji su došli na ovu adresu. Nadam se da su još neki na putu i da će stići svaki dan. A svima vama koji niste nište poslali mogu samo poručiti da još uvijek nije kasno i da, posebno vi iz drugih redakcija koji visite na koncertima, ugledate se na Milanov čin. Pa da napravimo tematsku izložbu 'Koncertnih ulaznica' u Rockatanskom.



Post je objavljen 09.03.2007. u 08:57 sati.