Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/irida

Marketing

PETAK: ASTROOKVIR

09.03.2007.g.

ATROSEKSOLOGIJA BIKA



SEKSUALNA SLAGANJA I PROBLEMI

Iako veliki ljubavnik, Bik zna biti jako konzervativan, pa se događa da mu današnji tzv. „slobodni seks“ ide na živce. Njemu su takva shvaćanja neprihvatljiva iako i među Bikovima i perverznih tipova što ovisi o mnogo čimbenika. Ovo se više odnosi na starije Bikove koji su stalno razapeti između seksa i morala., a tu je i dilema između mogućnosti kratkih avantura i iskonske privrženosti bračnoj zajednici.

Žene Bikovi žele doći svome mužu „netaknute“, ali im nove ideje opet „kvare račune“, jer je očito da u predbračnim ljubavima ima puno ljepote i uživanja kolikogod su ovo velike muke za konvencionalne Bikove, oni su sposobni solidnim rasuđivanjem donijeti odluku i isplivati iz dileme, a da se kasnije ne kaju. Bikovi su ustrajni ljubavnici, još ako nađu odgovarajućeg partnera, mogu biti vrlo strastveni, a takva je seksualna zajednica nešto najljepše. U ljubavnoj tehnici nisu jako maštoviti, ali su emotivni, nježni i vrlo iskreni kada vole. Neki od njih znaju ići „s neba pa u rebra“ što stvara nelagodu i skida veo tajanstvenosti i šarma sa seksualnog čina, iako je većina Bikova klasična i divna u ljubavi. No, neki od njih su skloni seksologiji pa istražuju razne tehnike kroz literaturu, unoseći u ljubavne tehnike raznovrsnost i novotarije.

Začudo, među Bikovima ima dosta impotentnih muškaraca i frigidnih žena, najćešće „psihičkie pozadfine“, vjerojatno zbog već poznate dvojnosti između želje i morala. Ponekad se Bik ulijeni, previše se prepuštajući uživanju u materijalnom bogatstvu.

Muškarac žene Bikice mora biti jak, ambiciozan, dominantan, prodoran, jer samo uz takvog muškarca ona postaje ženstvenija i sigurnija u sebe. Ako je „mlakonja“, ona brzo gubi volju za seks. Drugi čimbenik i uzrok za impotenciju i frigidnost je ako Bik ne posjeduje stopostono svog partnera. Najbolji lijek za Bikove je; manje ljubomore, više samopouzdanja i seksa, a mogu biti sigurni da će naći potpuni seksualni sklad ako izaberu partnere u znakovima Riba, Raka, Djevice i Jraca koji se astrološki s njima veoma slažu, a s ostalim znakovima su disharmonični.

Jarac, kardinalni zemljani znak, glavni autoritet, očinska figura Zodijaka. Žene su privržene Jarcima, pa su s njima rijetko frigidne.

Djevica je promjenjivi zemljani znak i ideal ženstvenosti, a izvanredan je partner Bikovima. Ona voli služiti svom partneru, a Bik i voli dominirati. Vrlo sposobna i organizirana, obično se dobro uklapa s isto tako metodičnim Bikovima. Uz to su oba partnera konzervativni u seksu, što je još jedan plus ovoj zajednici.

Vodeni znakovi: Riba, Rak i Škorpion daju drugačiju dimenziju erotskom životu Bika. Rak, vodeći vodeni znak stimulira osjećajnost i putenost Bika. On je romantičan, uzbudljiv, plašljiv i nježan, umjetnički nadaren, pa daje Bikovima priliku da odahnu i prepuste se seksualnim impulsima. Rak također kao i Bik voli obiteljski život, kao i gurmanstvo, pa stvaraju izvanredno skladnu zajednicu.

Maštovite, svestrane i originalne Ribe pružaju Bikovima raznovrsna seksualna uživanja, iako i one često vole klasične pozicije, platonsku i duhovnu ljubav i privrženost. Iako su vrlo nestalne, obzirom na svoju kreativnu i romantičnu prirodu, muški Bikovi vole žene Ribe, jer su one osjećajne i rado se potčinjavaju. I obrnuto žene Bikovi vole muške Ribe zbog romantičnosti, donžuanstva i ljubavi prema umjetnosti, ali te veze često nisu baš trajne, jer muškarci Ribe sve shvaćaju kao „lako ćemo“, prilično su neodgovorni, promjenjivi i nesigurni.

Strastveni Škorpioni također su dobri partneri Bikovima, pod uvjetom da i jedni i drugi prikoče pretjeranu ljubomoru i posesivnost.

Vatreni i zračni znakovi se Bikovima ne preporučuju.

SLAGANJA:
BIK –Bik: ne previše zajedno, ali odgovaraju jedno drugom
BIK – Blizanci: zajednički život
BIK – Rak: savršeno sretni
BIK – Lav: sukob karaktera
BIK – Djevica: zajedno sretni
BIK – Vaga: nikako zajedno
BIK – Škorpion: obostrano razumijevanje
BIK – Strijelac: različiti interesi
BIK – Jarac: izvanredna kombinacija
BIK – Vodenjak: sukob oko imovine
BIK – Ribe: plodna zajednica
BIK – Ovan: loša kombinacija



Post je objavljen 08.03.2007. u 23:36 sati.