Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zumek

Marketing

sjeban zivot...

evo me opet, nije me dugo bilo. morala sam ucit (necete vijerovat). da, da, .....i ispravila sam polugodiste.dobro ne skroz jos mi je jedan dio ostao ali to cu ja vec rijesit. malo po malo....i tako.....
ovih dana sam malo razmisljala o ljudima koji me okruzuju. maoram priznart d asam jako razocarana. nemaju ni malo tolerancije prema onima koju su drukciji od njih.(ovo drukciji stavljam pod navodnike "drukčiji") pitate se o cemu ja to brijem pa eto da vam konkretnio definiram svoje razocaranje. pa eto ja govorim (u ovom slucaju pise) kako ljui imaju JAKO PUNO predrasuda sto se tice gay populacije. recimo ja neman nista ni provit njih niti sam na njihovoj strani. znam da zvucim dvoljicno ali i sama sam u toj situaciji, biseksualka sam (za one koji neznaju sta to zanci, privalce me i momci i djevojke) tako da na osnovu toga ne mohu dat svoje objektivno misljenje.
recimo imam primjer jako dvolicne osobe tocnije frend aiz razreda. neki dan na satu smo razgovarali on je napomenuo kako sve pedere treba pobit. ja se mislim koji kurac. i dobro ja njega pitam da sta on ima protiv mene. kaze nista. pa reko u cemu je onda stvar. (naravno nije odgovorio na to pitanje. reko koji kurac.
ubiti poanta ovog posta je da trebamo druge prihvatit onakvi kavi jesu i nebi ih trebali diskriminirat. ovo je naravno moje misljenje!




Post je objavljen 08.03.2007. u 22:41 sati.