Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hmnkgospic0607

Marketing

GOSPIĆ - KIJEVO, PETAK 20.30 h

Ovaj petak pred Gospićem je novo iskušenje. U goste dolazi ekipa koja plovi sredinom tablice i kojoj je cilj plasman među osam najboljih, kninski Kijevo. Gospiću ne bi trebalo izostajat motiva za pobjedu jer prvo mjesto pred play off bi moglo biti odlučujuće za osvajanje titule. Na drugoj strani Kijevu su također bodovi izuzetno bitni, ali mislim da ovo za njih nije utakmica u kojoj se mogu nadati bodovima već bi njih trebali tražiti u sljedećim utakmicama na domaćem terenu. Gospić će nastupiti u najjačem sastavu.

Ovo kolo nudi nam prilično zanimljive parove. Mogu li Sokoli osvojiti prve bodove ove godine? Domaća utakmica protiv također slabašne Croatije je idealna, a vjerojatno i posljednja prilika za to. U goste Mejašima dolazi Gošk i to je vjerojatno jedan od rijetkih parova u kojima se pobjednik može predvidjet. U Splitu se osim tog susreta igra i gradski derbi između dva najmlađa splitska prvoligaša, Inera i Torcide. Torcidi su za plasman među osam bodovi neophodni i bit će zanimljivo vidjeti hoće li iznenadit bolje plasiranog gradskog suparnika. U Petrinji je na rasporedu također uzbudljiva utakmica. Petrinjčica ili Orkan. Poraz bi i jedne i druge doveo u neugodnu situaciju, a Orkan se tome zasigurno nije nadao na početku sezone. U Petrinji su bodove gubili i Uspinjača, i Brodosplit, i Mejaši. Hoće li i Orkan ?
Svakako najuzbudljivija je utakmica je ona u Zagrebu između dva malonogometna diva, zagrebačke Uspinjače i splitskog Brodosplita. Sudar dva najveća hrvatska kluba koji će vjerojatno odrediti tko će krenuti u play off s druge pozicije. Splićani u Zagreb dolaze prilično oslabljeni, ali to je derbi i sve je moguće.

RASPORED SUSRETA:

PETAK 09.03.2007.
PETRINJA u 18,30 sati (Dvorana srednje škole)
1. MNK "PETRINJČICA" : MNK "ORKAN PROFECTUS"

SAMOBOR u 19,30 sati (DVORANA T. BOGOLIN)
2. MNK "SOKOLI" : MNK "CROATIA"

SPLIT u 20.00 sati ()
3. MNK "MEJAŠI INN." : MNK "GOŠK MEACULPA"

GOSPIĆ u 20,30 sati (Gradska športska dvorana)
4. MNK "GOSPIĆ" : MNK "KIJEVO J.S."

SUBOTA 10.03.2007.

ZAGREB u 20,30 sati (DOM SPORTOVA II)
5. MNK "USPINJAČA PL." : MNK "SPLIT BSI"

NEDJELJA 11.03.2007.

SPLIT u 20,00 sati (SC GRIPE-mala dvorana)
6. MNK "INERO" : MNK "TORCIDA CH."


Post je objavljen 08.03.2007. u 19:56 sati.