Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aukcijazaanju

Marketing

Ekskluzivna obavijest!!!

Dragi moji licitari! :o) Bliži se vikend a s njime i licitacije za još četiri predmeta u našoj ponudi. Stoga preporučujem svima zainteresiranima da požure sa ponudama i pripaze na odbrojavanje koje završava točno sutra 09. ožujka točno u 18 sati.

Prvi predmet koji odlazi na odbrojavanje je HARD ROCK jakna, za sve hard rockere, rockere wannabes i sve one koji se tako osjećaju. Početna ponuda bila je 600 kuna, a potvrdila ju je Rusulica.


Sljedeće na odbrojavanju su Ray Ban naočale. Te legendarne naočale stigle su i na našu malu aukciju. Iako nismo saznali koja su veličina, to nije zasmetalu našu dragu Amorfiju da ponudi čak 270 kuna za njih, što je i zadnja ponuda. Požurite stoga ako želite ovo ljeto nositi aukcijski Ray Ban!


I prekrasnu narukvicu naziva Charms BuzzZzzzzZzzz, iako mene podsjeća na vilinu konjicu, iz radionice Nakit snova autorice °~Ignis jewelry~° odlučile smo staviti na odbrojavanje večeras. Sretnica je ona koja će ju nositi na ruci, zavidim joj! Zadnja ponuda je 150 kuna, a dala ju je Kvadar.


Zadnji predmet ili bolje da kažem predmeti koji idu na odbrojavanje jesu Svemirske role. Zadnja ponuda bila je 150 kuna, a dala ju je ni manje ni više nego Ribica! :o)


Ako želite neki od ovih predmete, imate šansu do 17.59 sati sutrašnjeg dana, 09. ožujka. Molila bih zainteresirane da licitiraju u komentarima ispod postova za pojedine predmete.

Pozdrav svima!

Slatka Žvakica

Post je objavljen 09.03.2007. u 18:00 sati.