Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arachidus

Marketing

Zašto ljudi NE čitaju novine..eh..

Hmm..da.. mislim, mnogo je razloga, jedan od njih ću vam predstaviti tu dole, to je onaj koji mene najviše nervira (ili točnije, pogađa, jer ja ipak mislim, tj. znam da znam najbolje..hehehe.. Ego moj..auch..)..

Ovo je najava za koncert kakvu SAM, na traženje moje urednice napisao:

Titos Bojs u Rojcu
PULA
Ove subote u podzemlju Rojca istarska punkerska atrakcija Titos Bojs promovirat će novi album «Picajolo». Inače, Titos Bojsima će ovaj koncert poslužiti kao zagrijavanje za turneju krajem mjeseca prilikom koje će nastupiti u Njemačkoj, Austriji i Sloveniji, a koju će odraditi skupa sa slovanskim bendom Drek u Pestu, koji će im sutra poslužiti i kao predgrupa.
B. Br.

A ovo je prva verzija iste najave koja je neslavno prošla kod moje mlade urednice uz komentar da pišem za "ozbiljne" novine a ne fanzin:

Titos Bojs u Rojcu
PULA
Ove subote u podzemlju Rojca istarska punkerska atrakcija Titos Bojs promovirat će novi album «Picajolo». Očekuju nas uobičajena uglazbljena kritika trenutne socijalno-političke situacije i gomile tekuće zabave i zafrkancije. Inače, T-Bojsima će ovaj koncert poslužiti kao zagrijavanje za turneju prilikom koje će nastupiti će poharati naše germanske susjede krajem mjeseca, a koju će odraditi skupa sa bratskim bendom iz Slovenije, Drek u Pestu, koji će im sutra poslužiti i kao predgrupa. Početak koncerta je kao i obično nenajavljen za 23 sata sa kašnjenjem.
B. Br.

Eh sad, kakvu biste vi radije najavu u svojim novinama pročitali..koj stil?
p.s. Znate koji fanzin koji traži novinare, u slučaju da se odlučim na promjenu karijere..

lijep pOzDrAv..

Post je objavljen 08.03.2007. u 18:18 sati.