Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/metalwillneverdie

Marketing

Ajmo malo ogovarati...

Ok, prije nego išta napišem, napominjem da ovim šta ćete pročitati ne želim nikoga uvrijediti! Razlozi zbog kojih ovo pišem su:
1. Nisam se mogla sjetit ničeg drugog.
2. Iznosim svoje mišljenje.
3. Nema trećeg.
Htjedoh prokomentirati kak ne volim ljude koji se, da se tako izrazim, preseravaju. Mislim na one koji se oblače po zadnjem kriku mode (neznam jel ovo dobar izraz…) i onda misle da su face. Al nisu! Fakat mi idu na živce ljudi kojima je životna okupacija paziti da se u njihovom ormaru ne nađe nešt šta više nije 'moderno', tj. neš iz prošle sezone… Ne kažem da bi se neko moro oblačit ko da je rođen prije par stoljeća, al fakat mi ide na živce vidjet ljude koji slijepo prate modu. A još me više živcira kad oni nose takvu odjeću zato da budu 'in' a ne zato kaj im se sviđa. Fuj! Sasvim dobro izgleda neko ko obuče obične traperice i neku majicu… a ne tajice, čizme s tolikom količinom krzna koja bi bila dovoljna da se napravi cijela bunda, one majice do koljena, popularno nazvane tunike il tak nekaj, i slično… Kaj ja znam kaj je sad moderno. Dok sam ja ovo pisala, sigurno je i ovo gore postalo 'out'… Ajme… Dođe mi da bljujem nasred ceste kad vidim DEČKA u trapericama tak uskim da brijem da su mu bar za dva broja premale (znate one u stilu Petar Vlahov), kratkoj jaknici (koja mu je do pupka!) s krznom na kapuljači i pederskoj obući koju uopće neznam kako nazvati. Đizs! Iako ja inače jaaaaaako volim dečke u starkama/martama, crnim hlačama i crnoj majici, kožnjaku… sasvim su mi ok oni koji izgledaju ko dečki (NORMALNE trapke, neke tenisice i bilo kakva majica, sam da nije uska…)
Da se družim s takvim ljudima kakve sam upravo istračala, pitala bi ih zašt im je baš TOLIKO važan izgled. Ne velim ja da nije, al ipak, neki pretjeruju…
Valjda je to to…
Gotovo.


Post je objavljen 08.03.2007. u 13:12 sati.