Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cudnovatarije

Marketing

Pale sam na svijetu

Once upon a time, there was a boy named Pale...

Ima li tko u ovoj zemlji da ne zna tu priču?
Pala mi je na pamet dok sam razmišljao o današnjim ratnicima križarima. Prije svega ovim našim, internetskim. Forumskim. Puni su ogorčenosti, mržnje. Rat je u punom jeku. Tko misli različito od nas - izbacimo ga, protjerajmo. Da budemo svoji na svome. Na svome? Pa ovo je fucking virtuala. There's no such thing on the internet. Ali nema veze. Bitno da se ratuje. Za goli opstanak. Pitanje preživljavanja.
Nakon duge i teške borbe, uspjevaš. Porazio si neprijatelja. Otjerao, protjerao, sravnio sa zemljom. K'o da ih je Severina štiklom nagazila.

Ali...što sad? Kako sad preživljavati, kad neprijatelja više nema? Da bi uspješno preživljavao, neophodno moraš pronaći novog protivnika. I poraziti ga. No, nema više onih koji drugačije misle, njih si već porazio. Ali ima onih koji rabe žičnog miša, dok ti koristiš wireless, ili oni koji imaju drugu rezoluciju na monitoru...poslužiti će. You win once again.

Slijede oni koji rade krvavice s rižom, dok su tvoje bez. Palačinke s jajima ili bez...benzin - diesel...Mercedes - BMW...komedija - akcija...kava s mlijekom ili bez....crno vino ili bijelo...uvijek se može pronaći nekoga tko je po nečemu drugačiji. To je dobro. Samo da imamo oko nečega ratovati. Jer bez rata nema preživljavanja.

Jednog se jutra probudiš i osvrneš oko sebe. Nigdje nikoga. Please enter your name:....PALE.....PALE, you are the winner, Game over.

FUCK!!!!Najveći idiot svih vremena bio je Adam. Kakav kreten. Lijepo je mogao dokrajčiti Evu još tamo u Edenu. Jer je bila drugačija. Makar po spolu. I uživati. Poput našeg Paleta. Sam na svijetu. Umjesto što je nakotio toliko neprijatelja na kugli zemaljskoj. Doduše, ostao bi mu još Bog. No, ni On ne bi bio toliki problem, samo treba smisliti dobru taktiku. Pa ipak si ti warrior. Born to survive...

Post je objavljen 08.03.2007. u 00:56 sati.