Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/berix

Marketing

Da li vam je falilo?

Što? Pisanje o LOA modelu - naravno :) Ako da, ovaj post je rješenje vaših očekivanje. Ako ne, sačekajte sutrašnji post u kojem se možda neće pisati o tom modelu...

Jučerašnji dan mi je bio naporan - niti su vanjski, ni unutarnji faktori bili idealni. Najgore od svega toga je bio problem sa zubom.zaliven Gadno je kad zub boli. To me je sve činilo malo burninmad što nije dobro za učinkovitost primjene LOA modela - još jednom naglašavam: glavni temelj je da budemo fokusirani na ono što želimo (a ne na ono što ne želimo) i da u onoj mjeri koliko smo sretni i ispunjeni pozitivnim emocijama tolika je učinkovitost LOA modela. Svjestan svega toga, još uvijek nisam toliko vješt da mogu ući u iskreno pozitivno stanje dok me zub nepodnošljivo boli.
U postu Formula ostvarenja rezultata sam spomenuo podršku prirode. LOA model se bavi sa time kako da značajno poveća podršku prirode oko zacrtanog cilja. Malo pojednostavljeno rečeno, recimo da smo s jedne strane mi, a s druge Svemir. Svemir je strašno sposoban momak za kojeg ne postoji stvar koju ne može ostvariti. U onoj mjeri u kojoj smo mi u stanju primjenjivati LOA, u toj mjeri nam je Svemir spreman pomoći. Svemir nam može pomoći tako da nam namjesti jako povoljne vanjske okolnosti za ostvarenje nekog cilja, ali i djelovanjem na nas - na našu motivaciju, koncentraciju i sl. Možda će nekome ta priča zvučati glupo, što je sasvim OK. S druge strane meni osobno bilo bi glupo da ako imam vrlo povoljne okolnosti za to istražiti da to propustim - jer uvijek je prisutno ono pitanje "a što ako to stvarno funkcionira za mene?". Potaknut tim pitanjem i jesam završio puno toga, i nije mi ničega žao.

Ako želimo više novca u svom životu, to se može realizirati na razne načine - možemo raditi više, pa i zaraditi više, možemo dobiti ponudu za neki puno bolje plaćeni posao u kojem ne moramo raditi više, nego pametnije, možemo od nekoga dobiti poklon ili dobiti na nekoj nagradnoj igri, može nam pasti na pamet neka jako profitabilna ideja itd. Mogućnosti su razne, neke od njih zahtjevaju akciju sa naše strane, a neke ne. Pravilnom primjenom LOA modela na poboljšanju novčane situacije taj financijski napredak bi trebao biti bez napora - naravno, možda će zahtjevati akciju sa naše strane, ali ako mi uživamo u toj akciji, onda to i nije neki napor.
Što se tiče financijske situacije, to ću svakako isprobati greedy, i vjerojatno rezultate toga podijeliti sa vama. Osim toga, očekujte da bi se trenutni broj od 5 do 10 dnevnih čitatelja, mogao u bližoj budućnosti povećati na 20 jer mislim i na to primjeniti LOA-u.

Za sada mogu samo reći da što više razmišljam o Abrahamovom LOA modelu, to mi je sve skupa više logično. Možda sam samo previše entuzijastičan, ali mi se čini mi se da će Berix postati verzija 1.0 i prije nego što je mislio. cool Živi bili, pa vidjeli...

I da, sjetite se klikat.

Post je objavljen 08.03.2007. u 08:20 sati.