Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kaodajevazno

Marketing

O da,Britney je moja tema!


Dragi moji,zahvaljujem svima na komentarima!
Pogotovo zahvaljujem ako ste posjetili stranicu za aukciju i nešto kupili ili ponudili ili barem proširili vijest (iako je došlo na naslovnicu što me raduje yes)
Britni,vidim trgala si se za jedan predmet ;-) Bravo! Ne znam na kraju jesi li ga i dobila,vidim prodano je!

Kad smo već kod Britni(ali one prave Britney,ne ove kojoj je Britni alter ego :-) u zadnje vrijeme je toliko po novinama da je već dosadila!Britney obrijala glavu,Britney na odvikavanju,Britney se pokušala ubiti,Britney se ponovno pokušala ubiti...
Ma neće se Britney ubiti! Ubiti će ju novinari ako je nastave tako proganjati!
Zamislite curi propala karijera!I da,naravno,nije da je branim,sama si je kriva! Ali pustite je pobogu sada na miru! Svakim novim člankom samo je više ocrnjuju i bacaju u još veću depresiju,a daju joj sve manje šansi da se vrati koliko toliko normalnom životu!
Koliko samo mi svakodnevno griješimo pa nastavljamo dalje jer nitko za to ne zna!
Koliko je samo narkomana bilo neprestano na partijima,kralo obitelji i druge i živjelo razuzdano,ali su se opametili i promijenili jer su imali priliku-nije ih cijeli svijet osuđivao!

A Britney,pa koliko god glupa bila(glupa ili samo slaba;ja je zapravo žalim) nema tu priliku! Nju svi osuđuju,vrijeđaju,pala je na samo dno...
Treba joj pružiti ruku,a ne gurati je još niže!

(namjerno nema slike,nema slike,nema slike!Znate kako Britney izgleda,ali ne razmišljajte o njoj kao o zvijezdi obrijane glave,pogledajte je dušom kao čovjeka)

A s druge strane razumijem da su i novinari samo ljudi koji na svojim člancima zarađuju!Ali da se mene pita,takav posao ne bih voljela imati!

Ne osuđuj,jer što osuđuješ to ćeš i postati!

(uvijek sam samokritična pa ću biti i sada i priznati da često osuđujem...Ali ne morate se ugledati na mene zar ne?wink )

P.S.
Zaboravila sam javiti,totalno nevezano uz Britney,da sam prošlu srijedu položila vozački i da već vozim ko velika naughty To je tako!Il se sve uroti protiv tebe i u zraku ti miriše da ćeš pasti,ili ti sve ide u korist i osjećaš pozitivan ishod radnje ;-)
Ovaj je put išlo u korist! Oh yeah!


Post je objavljen 07.03.2007. u 20:44 sati.