Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gepardxante

Marketing

Vrijeme za novi post

Nina piše:

Majo primjetila sam da imamo samo 3 posta na blogu (sad zapravo 4)! Čime ti namjeravaš ispraviti tu nepravdu nanesenu našem blogu??? Možda pisanjem novog posta, ha???

Ugl, pišen jer se dosađujen, jer pokušavan iskašljat neki od organa ,a da mi pritom ne iskoče oči iz očnih duplji ili srce ne stane pumpati krv. Al srce bi mi moglo stati ako nastavim ovako nasilno kihati. Znači skužili ste poruku; bolesna sam, dišni putevi su mi začepljeni, nisan bila u školi, tribala san učit latinski, al ja san provela popodne ležeći i gledajući televiziju i sad mi je brat otea daljinski i zato pišen ovo. I kažu mi budi zahvalna na darovanom životu i prestani govorit o samoubojstvu. Ah da budimo zahvalni na doživotnom mučenju. HVALA TI bijedniče koji si me stvorija, više neznan ni koji si, puno ti hvala šta moj ćaća nije ima za jebene kondome, al ne ti si posla jebeni rat i hrpu nesritne dice!!!

Dosta o mojim suicidalnim nagonima. Danas je bija ružan dan koji je pokvarija moje jučerašnje ˝dolazi lito u 3. misecu˝ raspoloženje i drago mi je da san ga priležala. Nadajmo da će bit sve manje ovakvih dana i da će ih više podsjećati na lito. I da nan neće doć svi oni komarci koje su najavili. Amen.

Post je objavljen 07.03.2007. u 19:11 sati.