Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/loveisonlyafeeling

Marketing

Samo je jedan kutak svemira koji možete sigurno popraviti - to ste vi sami (Huxley - iako za njega nikad nisam čula)

dobar vam dan, svima onima koji čitate naš blog bez iakvog gađenja i zlih namjera (čitaj:komentara). Baš vam hvala na toooooooooliko komentara i nadam se da će ih biti još više jer to znači da vam ovaj naš mali i nikakav blog nešto znači. Evo, ja sam, naravno, opet bolesna, kašljem ko malo blesava (što nitko nije rekao da nisam, da ne bi mislili da sam umšljena, ...........hehe.........:)) i dosađujem se po cijele dane.... No, ne žalim se, barem ne moram slušati profesore, jer mi u zadnje vrijeme koncentracija nije jača strana. Misli mi odlutaju totalno na drugi kraj svijeta....... Po tome smo ja i vatrogasac Sam, tj. Arlen dosta slične (Arlen, ne ljuti se na ovaj nadimak jer je meni baš fora, jeeeeeeeeeeeee.........)

Pozdravljam svih koji su me se sjetili u ova dva dana što me nema u školi, a vi drugi se gonite (šala, da se netko ne naljuti, uuuuuuuuuu..........). I tko idem ja, npokon sam napisala novi post, sad će Arlen biti zadovoljna, pa napokon i ja nešto radim. Evo na kraju pozdravljam Arlen, 2 Petre, Mateu, Dolly, Gremlina (hvala na cd-u), Arijanu, Andreu (hvala na obavijesti) i još dvije pod istim imenom, Lauru, Ivu, Martun, Anu, Laru, Martinu, sve seljake na ovom svijetu i sve ljude iz mog bivšeg i sadašnjeg razreda. E da, pozdravljam i Enu iz Omišlja (valjda nećemo i mi na 3. policijsku zbog one stanice kao i nieki?????)

Velika pusa od Ane


P.S: Ma šta nije život lijep, imam komad iz biologije, sada sam dobila još jedan iz matematike, a možda sad dobijem i iz engleskog, jupiiiiiiiiiiiiiiiii, bolje ne može!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 07.03.2007. u 18:05 sati.