Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/femfem

Marketing

Ženska ejakulacija 2

Uf, malo sam zbrzala prošli put. Nisam:

a. preporučila relativno ok literaturu

b. na temelju te literature upozorila na muško-ženske razlike u tretiranju ovog fenomena (iliti zašto dečkima rijeđe uspije - nemojte se ljutiti, dečki, iskustveno dokazano)

Ajmo redom:

1. Lektira
Link 1
Link 2

2. Komentar
Nadam se da ste detaljno pročitali. I da vam je jasno da oba autora ovih članaka žele i znaju udovoljiti svojim partnericama.

Razlike:
Darko je u detalje opisao gdje i kako treba stisnuti, uključujući tu i uputu o primjeni sile te čak i možebitnoj neugodi nekih djevojaka. Sve, sve, samo da dodjemo do cilja (ejakulacije).
Mudroslava se duže zadržala na detaljima urednosti :D, ali nije zaboravila napomenuti da ejakulacija ne mora biti vezana uz orgazam, to jest, vremenski vezana uz orgazam. Također, nije ni u jednom trenutku rekla: stisni tu i tu i jako trljaj, već samo uživaj i opusti se.

Tipična razlika u muškom i ženskom doživljaju seksa: dečki su u pravilu izrazito usredotočeni na cilj, bez obzira na to što taj cilj jest. Naravno, to je analogijom prema njima samima. Žene su usredotočene na užitak. Da su opuštene i da im je lijepo. Da ne moraju razmišljati hoće li ili neće svršiti. Jer hoće. Nadam se da sam ovo ok objasnila. Ne mislim da je usredotočiti se na ženski orgazam/ejakulaciju ili kaj već loše. Ali kad dobijete curu da se toliko opusti da ne razmišlja kad i kako će svršiti, u kojoj pozi mora biti, jeste vi umorni ili vam je dosta lizanja, mora li razmišljati o nečemu ili se usklađivati... kad samo uživa i prepusti se, kad je toliko sigurna da se suzdržava da ne svrši, onda će vas okupati i to pošteno. U tom smislu, za postići da žena ejakulira nije važno da ste taj put svemirski dobri. Važno je da ste više puta svaki put svemirski dobri :)

Vezano uz članke, opet napominjem da su oba dobro napisana i pokazuju iskustvo autora u područjima seksa. I ne mislim da je Darkovoj curi pritisak prejak ili da se Mudroslava zamara detaljima. Mislim da samo dobro odražavaju razlike koje su očigledno uvijek tu. I mislim da su mi poslužili kao dobar primjer za point. Nadam se da je usvojen :)

Post je objavljen 07.03.2007. u 14:41 sati.