Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

ONLY IN CROATIA: trener Čakovečke Vajde, Ivan Stanišak otpušten nakon 18 pobjeda, koš razlike +717!!



72 HOURS AGO: KUKIJEVO NEDJELJNO GOSTOVANJE U HRT "ARENI" (9MIN/99MB)..

Livingston je potrgao koljeno tako gadno da ga zasad ne mogu niti operirati dok ne splasne otok. Sreća u nesreći doskok nije oštetio živce niti prekinuo krvne žile, što ostavlja nadu u oporavak. Zabilježen je slučaj u sveučilišnom američkom nogometu koji je kod slične ozljede doveo do amputacije noge, nažalost nemam link na priču.

Sa druge strane klub ga želi na parketu što prije i rade pritisak da operiraju sva tri ligamenta odjednom. To mu je jedina šansa da bude spreman do negdje nove godine. Manje riskantna odluka je krpiti jedan po jedan, ali onda je i sljedeća sezona izgubljena. Šanse da se uopće vrati na parket su 50-50% u sporijoj varijanti, brzu varijantu klupski doktor priznaje da ne zna sprovesti i da traže stručnjaka po USA koji bi to mogao napraviti.



NAJBOLJE NOĆAŠNJE AKCIJE (07/03/07)..

Na drugoj strani vage je da li će uopće hodati bez šepanja. Mi imamo Janicu koja je strgala u St. Morritzu tri ligamenta, Bernard King u NBA osamdesetih je isto strgao dobar dio koljena. Sa druge strane imate i Ralpha Sampsona koji je građom puno sličniji Livingstonu i sa kojim bih prije povukao paralelu nego sa Janicom.

Kod Livingstona možda postoji defekt građe tijela i da je sklon ozlijedi zglobova ili što se isto priča po forumima ima nepravilan i previše riskantan doskok pri polaganju/zakucavanju što ga dovodi na kraju do ozljeda.


Cocktail Bridge
Blog.hr




Post je objavljen 07.03.2007. u 07:45 sati.