Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lazanje2

Marketing

Životni glitch

Sve je super sve je za pet...kad si muško i voliš nogomet. Mrzim nogomet. Ebo sve nogometaše sa gigantskim neanatomski oblikovanim dildom. Ok muško sam i nevolim nogomet...nije sve za pet.

I baš sad su me našli jašit moji dragi roditelji sa svojim fix idejama kako ja nemogu ovo ono kako je to nemoguće. Na moj argument daje tako zadnje 2 godine i da očito mogu dobijem ništa. Jer argumentirano raspravljanje je nesto sto je već overkill i to neizvediv. Ide mi na živce. a baš sam dobre volje na poslu. Ide mi na živce kao i beskonačno duga kolona na blagajni u konzumu, debili prokleti koji se voze stalno u lijevoj traci kad su dvije u jednom smjeru, vodstvo mog fakulteta, mriještenje lososa, zimski san šumskih životinja i slične malograđanske i životnjske stvari koje čine našu svakodnevnicu još malo jadnijom nego što je.

Bivša me opet jaši jaši. Ima jedan od onih svojih napadaja fatalne ljubavi kad me voli i kad nemoze biti bez mene. To što je dobila jako dobar poklon za rodjendan i malo asistencije na proslavi, to vjerojatno nema veze s tim. aha. Naporno mi je to.

Osječam se nekako jebeno evoulvirano ili je jednostavno okoliš u kojem se krećem zaostao. Promjeniti okoliš? Za sada neizvedivo...

Malo muzike:

now playing: Housexy - The Sounds of Playboy 76:45min

Freemasons u bestu
No bolje teme dolaze na vidjelo...moja draga bivša djevojka iz bivšeg života dok sam pisao jedan sasvim drugi blog i bio 2. najbolja guza bloga, SlatkaZvakica me vodi u subotu na Freemasonse u Best. Cijelu subotu sam na nekoj stazi bit cu ubijen i nisam dobre volje, nit imam love onolko kolko "best" guta jer plate jos nema ni blizu...ALI idem...rekla je da ce me nadrogirat kad vec ne pijem. Sve si nekako racunam da cu bez auta malo van pa nesto i popit, ali ako to propadne, ipak ne ona stairja teta, imam povjerenje u nju da ce me zdravo nadrogirat :D

Lazanje koji slusa glasno neke fenomenalne stvari
baj

Post je objavljen 06.03.2007. u 20:32 sati.