Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

Benefit koncert za treći 'Anarhistički sajam knjiga'



U zagrebačkom klubu Močvara se u nedjelju 11. 03. u 20:00 sati događa benefit koncert za treći Anarhistički sajam knjiga u Zagrebu.

Treći Anarhistički sajam knjiga (ASK) se događa u Zagrebu, od 30. 03. do 01. 04. 2007., pa se i ove godine prikupljaju sredstva za organizaciju sajma. U tome pomaže i Močvara benefit koncertom.

ASK predstavlja pokušaj stvaranja dugoročnog projekta koji će se razvijati, i nadamo se, iz godine u godinu okupljati sve veći broj sudionika i sudionica, bilo da je riječ o izdavačkim kućama, grupama, malim projektima, promatračima i promatračicama, ili tek znatiželjnicima/ama koje zanima o čemu je tu zapravo riječ.

Prva dva Anarhistička sajma knjiga su bila uspješna, barem prema reakcijama sudionika i sudionica, ali i osoba uključenih u organizaciju cijelog događaja. Sajmovi su okupili pedesetak izdavačkih kuća i projekata, te par tisuća posjetitelja i posjetiteljica.

Na benefit koncertu sviraju MIKROFONIJA (melodični punk), PORUKA U PRAZNO (melodični punk) i ŠTA IMA? (krivocrtni impulsi zvukopisnog čudnoređa).

Cijena ulaznice je 25 kn.

Više o koncertu: www.mochvara.hr

Više o sajmu: www.ask-zagreb.org




Post je objavljen 07.03.2007. u 17:35 sati.