Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gespensterdivisionen

Marketing

Kaka Fuj!!!

Click to enlarge.

Šetam ja ulicom i po stopedesti put
nailazim na pasje govno - pokušavam i dalje naći neku vremen-prostornu
varijablu ili petlju zbog koje se to događa, ali naravno nalazim ništa
osim pasjeg šita na cipeli... Da čovjek ne bi dobio slom živaca u ovakvim
situacijama, mora se početi smijati vrlo brzo, prije nego mu se žuč popne do grla
i odskakutati na jednoj nozi do neke travnate površine i obrisati nogu, i dok briše nogu preporučljivo je zapjevati onu stvar od R.E.M.-a - Everybody Hurts, a ako ta nije dovoljna onda nešto tipa Čavoglave ili onu stvar od Dubrovačkih Trubadura - Znam da ima jedna staza..koja nije posrana..nego poanta je - apeliram na savjest svakog čovjeka koji ima psa da kupi osim hrane i malo odgovornosti, nije skupa, desetak kuna pak vrećica pa dajte jeba mu pas i posra mater, pokupi što ti je pas posra. Ja sam čovjek koji voli životinje i sad ću ih sve nabrojati da samo vidite koliko sam ja životinja čuvao i mazio i pazio - krupnija divljač: pas mješanac Medo, koza Silvija, sitnija divljač: kokoši, patke, kunić Bero i njegova mnogobrojna familija, golubovi, 20 kornjača čančara i više, tri mačke od kojih je jedna bila albino i ukrali su mi je prokleti turisti mater im jebem pohlepnu, jednu su mi otrovali, a treća je nestala u akciji vjerovatno negdje sa Čakom Norisom (sve je ovo istina osim ono o Čaku).

Zamisli ovo,- neznam koliko su ljudi upoznati sa lijepom zadarskom rivom, ali priča ide dalje, šetaš lagano i uživaš u pogledu, sunce sja, nema vjetra, bijeli kamen se sjaji, otoci se smiješe, sreća je u atmosferi - šetaš do morskih orgulja, nasmješiš se neartikuliranima, ali ugodinim zvukovima orgulja..savršeno..okreneš se natrag pripališ cigaretu i ugaziš u govno..ovaj osjećaj koji nastupi nemože se platiti mastercardom niti kešom..nezamjenjiv je i nenadjebiv..
Što bih ja poduzeo da se mene pita, ali srećom, za neke vlasnike pasa, ne pita me se ali
ja ću to isto predložiti brem na ovom blogu---->

Kaznio bi nesavjesne vlasnike sa mjesec dana skupljanja sranja svih vrsta životinja, a učestale prijestupnike bih zaključao u psetarnicu. A ako bi ponovno napravio prekršaj svojim čarobnim moćima prizvao bih stotine patuljaka da ga izjebu do smrti. Amen

A evo vam i nešto sa Jubito-a pa možete, ako hoćete, i čuti te famozne orgulje:



Post je objavljen 06.03.2007. u 11:25 sati.