Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okruglalopta

Marketing

6.3.2007.

Farnborough – Basingstoke 1 (1.85 @Stanleybet) 7/10

14. Farnborough protiv predzadnjeg, 21. Basingstokea – 1.85 nije los koeficijent, pogotovo ako uzmemo u obzir i cinjenicu da bi Farnborough bio na 8. mjestu, na samo tri boda od play-off zone da im nisu oduzeli 10 bodova. Farnborough je i, kao sto sam vec napisao, najbolja domacinska momcad u Juznoj konferenciji, imaju omjer 10-2-2 uz gol razliku 24:12.

Navijaci Farnborougha bili su odusevljeni igrom svoje momcadi kad su 24. veljace u gostima rasturili Thurrock 4:1 (oba napadaca zabila su po dva gola), a onda su doma rasturili i 4. Bishop's Stortford (3:1). Basingstoke je jedna od najlosijih gostujucih momcadi s omjerom 2-7-6, a u zadnja dva kola ubiljezili su dva poraza.

Koliko dobro ide Farnboroughu u zadnje vrijeme, pokazuje i cinjenica da je njihov trener McDonald dobio nagradu za najboljeg Conference South trenera u veljaci. Tko zna, ako nastave pobjedjivati, mozda i unatoc kazni udju u play-off. U sest zadnjih tekmi nisu izgubili, a pomaze, naravno, i cinjenica da im je glavni napadac Charles zabio 4 gola u zadnje dvije tekme.

Btw, Farnborough je prosle kalendarske godine dvaput igrao s Basingstokeom na svom terenu (prvenstvo i neki lokalni kup) – oba puta slavili su istim rezultatom, 1:0, a u posljednjih pet susreta, Basingstoke je pobjedio samo jednom (2005. godine) i to u nekakvom lokalnom kupu, dok je cetiri puta bio bolji Farnborough.

Navijaci Basingstokea imaju sve vise zamjerki na formaciju, pocetni sastav, ove sezone otislo im je vec 11 igraca, ima i ozljedjenih, a poceli su zazivati cak i klince koje su posudili nizerazrednom Vratniku (Wright koji je bio standardan na pocetku sezone sada je na posudbi, a Roachu se nakon 1. sijecnja gubi svaki trag, jos nisam otkrio da li je ozlijedjen ili je i on na posudbi, znam samo da ih navijaci obojicu cesto spominju s nostalgijom)... Glavni napadac koji je stigao u sijecnju iz treceligasa Brentforda, Fitzgerald, nije zabio niti jednom u svih 7 utakmica koje je odigrao i navijacima je vec pomalo dosta i njega (ironicni komentar na forumu navijaca: 'Now, now, give him a season or two to settle!') te proklete neefikasnosti uopce. Evo sto je jedan od navijaca Basingstokea napisao nakon zadnjeg poraza:

Todays match showed a few key things:

- David ray cannot play centre mid - didnt work a few years back doesnt work now get him out on the right with dell at right back.
- we need a creative CM if levis cannot do this then its time for another signing.
- there is no point playing 3-5-2 of whatever it was v braintree - we need to unilize our key players who attacking wise are Warner and Taylor, we need warner to have a good game to get Taylor in the game imo. warner being wing back will not do this.
- we say we bossed the game - so what we had all the possession 2nd half what did we do with it 1 decent chance isnt good enough, this is down to key factors - playing players out of position (Dell at right mid will not work) and the players we have not having the ability to use the ball well enough to our advantage. (ie david ray being the attacking midfielder)


FT 1:1



Post je objavljen 05.03.2007. u 22:49 sati.