Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aukcijazaanju

Marketing

HARD ROCK jakna - PRODANO

Još jedan zanimljiv predmet poslala nam je blogerica Kao da je važno... Ne, ne mislim da nije važno, njen nick je zaista "Kao da je važno"... I je, važno je... Važna je njena nesebičnost i pomoć koju je iskazala objavljivanjem postova o Anji, pokretanja akcije u svojoj školi, te podrškom koju je iskazala i u ovoj akciji/aukciji... yes

No, da nastavim, ravno iz njenog ormara stiže nam i jedna kožna jakna. Jakna je stara oko godinu dana, nošena svega dva puta dok je naša draga blogerica bila u fazi heavy metala i hard rocka... Ah, kad se sjetim tih dana... cool

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Od prave je kože i podstavljena, tako da je možete nositi i po hladnijem vremenu. Napravljena je stručnim rukama jednog zagrebačkog privatnika u veličini 48, unisex kroj (dakle i za muške i za ženske rockere), a na slici možete vidjeti kako izgleda na modelu 165cm/60kilica.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Blogerica ju je platila 1400Kn, a vi je danas možete kupiti po početnoj cijeni od 600,00Kn, dakle, više nego povoljno, zar ne?


Idemo, svi metalci, hardrockeri ili wannabe isti, koliko nudite?


Početna cijena: 600,00 Kn
Kod predmeta: JAKNA007
Način dostave: prema dogovoru


just CHOCO


UPDATE 09.03.07. u 18:00h:
Kraj aukcije! Najveću ponudu od 600 kuna dala je Rusulica. Molimo ju da nam radi isporuke javi podatke (ime, prezime, adresu i kontakt telefon) na mail u roku od 24 sata, a iznos neka uplati na žiro račun naveden ispod predmeta. Obavezno pri uplati upisati i poziv na broj, te kod predmeta koji je za jaknu JAKNA007. Ako podaci ne budu dostavljeni u roku, jakna se vraća na aukciju. Hvala!

Čestitke najvećem ponuđaču, a drugima više sreće drugi put!


Post je objavljen 09.03.2007. u 18:00 sati.