Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thebest95

Marketing

evo da konačno napišen post i ostavin vam par komentara!!!!

eto sad van slidi malo duži post sad neću ukratko,ali prvo da vam se ispričam jer nisam dugo pisala post.
Al da kažen da nisan ni vas ni pisanje zaboravila već nisan imala kad.I onda se ja lipo sitila a,mogla bi baš sad.I tako se ja spustila iz stana do bratovog ureda i sad ja van pišen post.Onaj prije je bija iz škole,al je sedmi ima informatiku,pa nas je profesor istira ća.I to van je uvod a sad ću vam ja ispričat šta je bilo dok nisan pisala:

došla nam je nova učiteljica iz taljanskog,a ona nam je iz razrednica.Ženska je visoka i zgodna pa su svi muški počeli zviždat,toliko je moj razred iša u detalje da sam saznala da:

ima 28 godina,rođena je 2.3. (tada nam je došla prvi put u razred),živi u Puli u centru grada pokraj bolnice u velikom stanu.Visoka je 1.79,ima kćer od 5 ipo godina.

Zapravo da van kažen nema puno vjesti.

U subotu san bila prijateljici na ročkasu bili smo na ranču pa smo jahali,a negdi oko 8 kao i obično na svakon rođendanu išli smo zajebavat ljude na mob.Prvo smo nazvali našu (konačno) bivšu učiteljicu od 1. do 4. žena vjeroatno ima negdi oko 65. a još radi,sad ima prvi.Jadni prvašići baš mi ih je ža.Neznaju oni šta će propatit.Ah tako im i triba.

I to van je to ljudovi moji sad van iden komentirat.


Post je objavljen 05.03.2007. u 13:45 sati.