Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srecica

Marketing

Gadura is in tha house..

Hm da..nisam mislila da ću ikada tako nešto reći za sebe..ali eto..za sve postoji prvi put..postala sam GADURA.

Postala sam ono što nikada nisam željela postati..

Iživcirao me..previše me iživcirao u subotu..ne volim se žnjarati dok sam u društvu, ne volim kad mi netko visi za vratom..ne volim kad se prati svaki moj korak..ne volim općenito kad me se sputava..pogotovo kada ne izađem s njim van..

Kao osoba koja ima sreće za popizditi, našli smo se na istom mjestu..ja sa svojom ekipom, on sa svojom..nisam mu se htjela javiti..jednostavno nisam..ali me skuzio…i onda je krenulo maltranje..

Prvo s njegove strane..onda od strane njegove ekipe..imala sam toliku nesreću da sam svaki put na putu prema wc-u naletila na nekoga od njegovih prijatelja..a onda su mi oni počeli sa propovijedima..

Ne volim kad mi se netko miješa u život..pogotovo ne volim kad mi se miješaju prijatelji..klonite me se..ne znate što se događa..i nemate pravo gurati noseve gdje im nije mjesto..

I pukla sam..počela sam raditi gluposti..htjela sam da vidi da se zabavljam..BEZ NJEGA..da mi je dobro..BEZ NJEGA..

I bas sam se zabavila..naplesala..izludirala..a on se naljutio..

Ja sam otišla s ekipom dalje..nisam ni htjela pitati gdje ide..nije me bilo briga..iako sam znala gdje će završiti..

Jučer smo se našli..sve sam prekinula..tu farsu..ali doslovno farsu..i ispala sam gadura..i nije mi žao..definitivno nije..

Kriva sam..jer sam mu možda i dala neku nadu..ali on je apsolutni krivac jer je forsirao nešto što se ne forsira..jer me htio promijeniti..a ja se ne želim mijenjati..jer me nije shvaćao..

Tko mu kriv..

I nakon svega sam shvatila…što si prema nekom odvratniji, to on više oko tebe skače..dokazano


Post je objavljen 05.03.2007. u 13:09 sati.