Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okruglalopta

Marketing

5.3.2007.

Hendon – Slough 1 (1.90 @Stanleybet) 7/10

Veljaca je bila poprilicno neuspjesna za obje ove momcadi, prije toga je Hendonu osiguravanje opstanka u Ryman Premier ligi islo puno bolje, no i danas, nakon te susne veljace, Hendon je u puno boljoj situaciji. Hendon bi se, naime, s ovom pobjedom popeo na sigurno 18. mjesto, ispred Worthinga i Harrowa koji bi imali bod manje, ali i nekoliko odigranih utakmica vise. Slough je na posljednjem mjestu, sveukupni omjer im je 4-4-20 uz gol razliku 19:68.

Kad bismo gledali tablicu na temelju zadnjih 8 tekmi, Hendon bi bio u boljoj polovici tablice s 4 pobjede i 4 poraza te pozitivnom gol-razlikom 15:13, a Slough bi dijelio posljednje mjesto s Waltonom & Hershamom (1-2-5, gol razlika 5:22). Hendon ima i u zadnje vrijeme poprilicno raspolozenog napadaca Aiteouakrima.

Hendon stvarno nije najsigurniji domacin u ligi, omjer im je 3-2-7, a gol razlika 14:21. No, Slough je jos losiji gost, omjer im je 3-2-10, a gol razlika 15:41. U subotu je Slough vise zbog neopreznosti (crveni karton) i bezidejne igre Folkestone Invicte dosao do boda u 0:0 remiju, a Hendon je navodno bio bolji od mocnog Billericayja barem prvih pola sata, ali na kraju su ipak izgubili 2:1.

Sloughu ce faliti suspendirani Mills, Hendonu prije par dana stigao jos jedan novi napadac... Mislim da ce presuditi slatki miris sigurne zone kojoj je Hendon, potpuno zasluzeno, trenutno puno blizi nego Slough. Znam da su nas u subotu zajebali remizirajuci s Invictom, ali i ja sam kriv sto nisam uzeo u obzir cinjenicu da ce Folkestone tesko i naprijed i nazad na tablici do kraja sezone (nece ispasti, nece dogurati do play-offa) i da ce im faliti motiva. Hendon itekako ima motiva, a ja s ovim tipom zelim vratiti subotnju lovu. Na Sloughovoj livadi je bilo 1:0 za goste iz Hendona.

FT 2:0



Post je objavljen 05.03.2007. u 18:45 sati.