Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/killamangario

Marketing

muzika u pokretu

o glazbi svako ima svoje mišljenje. svoje favorite i pjesme koje jednostavno ne mogu podnijeti. kako je glazba kao i književnost, film, moda i zapravo sve stvari u životu, jedna vrlo osobna kategorija, ne vrijedi puno raspravljati o ukusima. reć da je neko idiot zato kaj sluša narodnjake je, realno, idiotska izjava. neukus nije kategorija koja se može povezat sa inteligencijom. uostalom, ko sam ja da govorim bilo kome da je ovakav ili onakav, zato kaj sluša određenu vrstu glazbe? i šta je, zapravo, neukus? po kojim, odnosno čijim, kriterijima se on može izmjeriti? bezveze. zašto sam počeo s ovakvim uvodom? naravno, da ispadnem jako pametan i pokažem da sam filantrop koji poštuje svačiji izbor. To bi bilo super u idealnom svijetu, no kak ovo nije idealan svijet, moram priznat da zapravo nemam nikakvu želju družiti se s ljudima koji izlaze npr. u Pashu ili s nekim ko slusa narodnjake..ja sam ustvari jako zahvalan onim likovima koji idu po barovim gdje sviraju narodnjaci i pucaju po ljudima koji su tamo.......smijehsmijeh. tako da možemo zanemariti ovaj moj prethodni pokušaj da budem dobar ko kruh.

Nakon nakon sam pročitao uvod, odnosno hrpu sranja koju sam napisal gore, osjećam se odlično, jer sam shvatio da i dalje imam dara za nasrat gomilu gluposti, a zapravo ne reć niš pametnoyes. Trebo bi bit političar.ali ja mrzim politicare pa nema sanse da to postanem.... post sam počeo pisat čisto da podijelim s vama par pjesama koje mi uljepšaju dan, bilo zbog teksta il zbog glazbe. Svako ima svoje favorite. Ovo su moji.

manu chao_me gustas tu.Pjesme iz ovog spota su carobne ajmo rec..pa evo vam...ako razumijete...



doorsi...oni su legende....imaju jednu pjesmu... unknown soldier...kad bi bio rat gotov ko u ovoj pjesmi bilo bi super...ova stvari ima dobre rijeci....



necu vas vise mucit svojom muzikom....mislim da vam je dosta za danas.... do slusanja.....mahwave



Post je objavljen 04.03.2007. u 21:13 sati.