Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andromeda7prava

Marketing

Nabrajanka


Tako ja danima chatam sve prvo pomalo. Pa onda poviše. Na kraju se navukla. Ne mogu prestati. Prvo mi, kad otvorim oči, uključiti se. Pregledam poštu, sve tri mail adrese ( hehe, ima i četvrta, al tu treba zaslužiti; a da kad već reklamiram: andromeda.prava@gmail.com; kritike dobrodošle, bile dobre ili loše, a slike slobodno šaljite, samo vas molim nemojte golaća jer golotinje ima dosta posvuda, dovoljno da upalim tv, a kamo li na netu); e da, i onda nakon pošte – chat – ko da će mi nešto užasno bitno izmaći ako baš tada ne dođem. Nema veze, ovisnik uvijek ostaje ovisnik, a ja mislila da sam se izlječila od ovisnosti. A ono bila 8-godišnja apstinencijska kriza!

E dosta o meni, aj malo o onom šta oću reći. Daklem, da. Išla ja na chat ( e ko da sam išla kuda, sjedim na kauču, laptom mi u krilu, dupe mi utrnuto, samo čekam kad će me zatvor uvatit, pa da se ne mogu pošteno ni istovariti – da šta istovariti – pa u školjku za wc – di drugdje??) Aha, šta sam ono htjela reći ( al danas zapinjem....., a ljep dan vani, a ja pišem, zato mi tako, ajd nema veze – da ne duljim). Draga bako, pišem ti pismo......., ajme a nije to.... Drugo pišem. Aha! Sad sam se sjetila. Da ( a i mene počeo onaj nijemac zafrkavati ko i baku, izgleda).Ajmo mi dalje, ostavimo se bake, ionako su obadvije pokojne, pokoj im duši.

Daklem, opet. Dođem ja na chat, ko i obično. Pa malo serkam, zafrkavam, dobacujem, upljuvke bacam, što bi ono rekli oni, jel, iz prve priče... I tako se malo po malo s nekim likovima virtualno i sprijateljim - koda!? Rekoh, koda, zato što se meni tako činilo. Ima tamo svakakvih likova.
Recimo, ajmo od cura početi s kojima sam se prvo «našla». Recimo indirra – rasna slavonka. Ona mi se učinila ko neka zafrkantica. Pa onda ona croatica33 – vrlo mladog srca i vrlo nježne duše, pa inge2 ( nije from sweden, al je- plavuša, samo vrlo mudra plavuša), pa onda mirjankaaaaa ( valjda sam dosta slova a napisala), pa maja_30 – istranka sa velikim I, pa blanka33 – mila i naivna, ali jako draga osoba, pa iluzja_ - kanado... daleko si, ali vrlo draga i ugodna osoba, malo zna puknuti na pokoju provokaciju i uvijek brani žensku stranu, ma kakav kreten naišao i napao bilo koji ženski nick pa..... ( cure ako sam koju sad ovaj puta zaboravila, oprostite mi, ali doći ćete na red – nema brige). Vas dvije sarajke čekajte, bile ste mi do nekidan skoro pa na ignore:P ( jedna i je par minuta, isprika mila moja – šta plavuša zna šta je dobro). E da, zafrkavala se ja s njima, a najviše sa indirrrom. Ona mi onako najbolje odgovarala na moje bljezgarije. Da.
Sad ćemo muške nikove nabrojati s kojima sam prvima propričala ( oće reć protipkala), a da su mi onako dobro sjeli. Prvi Pukka-sammmm, oliti STLazov ( jedno mu dnevno, drugo večernje odijelo). To vam je jedna krasna i dobrohotna prikaza u toj sobi. Divota od čovjeka, ali neshvaćena pjesnička duša. Voli se zafrkavati kad je od volje, ali zna i lijepo čovjeka utješiti. A kad mu nije dan, onda se samo smiješi novopridošlima i srdačno ih pozdravlja. Odgovori kratko na pitanje i uvijek nađe vremena za svakoga. Jednom riječi – prijateljzasvakogdobrogsrca. Dobro to je pet riječi, al sad je jedna, pa si vi mislite. Mogu i ja nove riječi stvarati, a ne samo onaj profesor, kako se ono zove....onaj šta je napisao Etimologikon. Ajde nema veze. Znate ga valjda. A ako ne znate, ha šta ću vam ja. Čitajte knjige, novine, časopise ( ne žutu štampu), ma čitajte bilo što, može i blogove. Glavno da se čita – svagdje nešto možete naučiti ( nemojte ovako bit glupi ko ja). A čitajte i moj blog ako vas to baš veseli – neka – možda i ja s vremenom postanem pametnija – ko zna?

Ajmo mi nazad k mojoj piči. Ostavimo se mudrovanja. Daklem ( ko da predsjedam sastanku, bokte! što bi semmi rekao, al o njemu isto kasnije, nije ga red još sustigao:P). Da. Onda ima nick bigg(zaboravih broj pridruženi; stiže mene nijemac, vidim ja; moraću požurit s pisanjem dok me nije sustigao). Izgleda onako, kad pričaš s njim, veeeeeliki facker, a u biti nije. Dobričina. Istrpi svaku tugaljku ako si mu drag. Onda ima navyseal, romantičar vječni; pa onda luzifer koji uopće nije vragu ispao iz torbe. Pa onda zao_ružan_impotentan – dečko od formata ( ma šta to kome značilo), pa morski_vepar – dobrica koja se skriva iza agresivnog nastupa, a sliku svoju ne da ni pod prijetnjom oružja, a niti ako ga oćeš baciti u pac! Ništa od slika, a ako si mu predosadan, onda te baci na mentalni ignore. Pa onda Kalahari – vjerna veprova pratnja ( btw – mislim da je to isti lik, a možda i krivo mislim). Zatim posejdon – hm – dalmoš koji voli cure zavađati, pa pobjegne kad vidi da je prešao mjeru ( on je najverojatnije neki «presvučeni» od stalnih, a možda i nije). Pa veryevelcat – moš mislit kako je zao – mazna kućna maca sa manirima. He, i onda jedan dalmoš, opet ( ups! rekla sa dalmmoš, ajme opet) – tommim ili leteci_tomim, zavisno jel na poslu ili kod kuće. Tom ja nisam baš sjela, zbog onoga «dalmoš» - cure nemojte mu to govoriti, odmah se uvrijedi. On i ja samo u šiframa tipkamo, ako je baš od nužde. Eh, sad možete upotrijebiti one digitrone šta nekidan niste znali šta ćete s njima:P.

Eto – pobrojah prve kontakte. I to je to, nema sad više. A dosadila sam već s ovim nabrajanjem. Ajd kasnije ću još, ne da mi se. Lijep dan vani. Malo guze prošećite. Ne samo buljiti u monitor – pretvorićete se u fotelje:P.


Post je objavljen 04.03.2007. u 17:38 sati.