Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gunsnroses13

Marketing

11. dil (ZADNJI)

Nakon što je Freddie Merry umro od AIDS-a, Axl Rose postao je opsjednut zdravljem i stalno se boji da će zaraziti bacilima. On se skuži klima-uređajima jer jeruje da te naave cirkuliraju isti zrak, te da je onda lako pokupiti bacile od ljudi kojima je okružen. Iz istoga rloga ne voli ni avione, ali je jako zainteresiran za homeopatske metode liječenja i vitamine, a bavi se i kick boxingom. Kaže da bi želio pronaći eliksir života.
Njegov ljubavni život uvijek je punio stranice tabloida, no on tvrdi da nijevoljno zreo za ozbiljne veze, brak ili djecu: "Ja sam prestao rasti kad sam imao dvije godine. U meni je dvogodišnje dijete koje je bijesno i skriva se. Ljuto je jer ga svijet nije zaštitio, ni žene ga nisu štitile. Zato mi je teško biti okužen malom djecom, ubrzo zaboli glava jer njihova nazočnost utječe na mene".

Počeeo se interesirati za new age filozofiju, pa je na koncerte vodio osobnu psihoterapeutkinju, koja ima golem utjecaj na njih život i često donosi odluke umjesto njega. Jednom ga nagovorila da otkaže koncert jer je magnetsko polje oko njih bilo pregusto. Ona mu je pomogla da pobijedi depresiju, i to terapijom magnetskim valovima. Prije nego izabere novog glazbenika koji će s ime svirati, Axl se uvijek konzultira s njom, pa ona provjeri kakvu auru imaju kandidati. On je danas pobornik ideje samoliječenja, prema kojoj pojedinac mora imati želju da promjeni svoj život.

Proteklih godina Axl Rose se kod psihijatra suočavao sa svojim traumama iz djetinjstva. Počeo se javno zalagati za zaštitu djece, te progovorio o tome kako su ga otac i očuh zlostavljali. Jedna od njegovih psihijatrica pojavljuje se i u videospotu "Don't Cry" i s bendom je putovala po turnejama, a zbog njenog prevelikog utjecaja došlo je dosukoba među nekim članovima benda.

Danas Axl živi poput pustinjaka i rijetko se pojavljuje u javnosti. Prije tri godine odsvirao je nekoliko svojih hitova na dodjeli na dodjei MTV-jevih nagrada i šokirao gledatelje svojim izgledom. Vidjelo se da je ostario, a mnogi su primjetili da mu lice izgleda zategnuto pa se nagađa da se podvrgnuto faceliftingu. Axl Rose već godinama najavljuje da
će Guns N' Roses izdati novi album. Godina već nije snimio novi materijal za razliku od svojih nekadašnjih kolega iz benda. Slash je uspješan sa svojim bendom Velvet Revolver i s Roseom se nije čuo godinama, pa tek rijetki vjeruku da bi se svi bvši članovi mogli pomiriti i otići na povratničku turneju.


Image and video hosting by TinyPic

POZDRAV DO DALJNJEG!

Post je objavljen 04.03.2007. u 16:14 sati.