Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yoko

Marketing

Zaboravljeno zavođenje...

Imala je nekoliko ozbiljnih veza, od kojih je zadnja završila prije par godina. Nakon toga je bila na mnogo spojeva, pokušala je i s internet spajanjem, ali nije uspjela pronaći nikog posebnog.

Prva dva „namještena“ spoja muškarci s kojima je izašla je okarakterizirala kao „Slagali smo se poprilično dobro, ali nije bilo privlačnosti“.

Problemje bio da muškarci s kojima je izašla komentirali su je kao napetu, možda čak i zabrinutu oko rezultata izlaska. Jedan je rekao kako mu se čini da nije baš otvorena osoba. Također su komentirali kako se nije baš potrudila oko izgleda.

Ali ona je lijepa žena, s dobrom linijom, ali je toliko usredotočena na pitanje hoće li upoznati svoju srodnu dušu za je zaboravila da se mora potruditi oko svog izgleda, da mora izgledati privlačno, posebno na prvom spoju.

Čini se trivijalno, ali muškarci vole misliti kako se žena potrudila da izgleda lijepo. Pretpostavljaju da ako se žena više trudi oko izgleda da joj je više stalo do osobe s kojom izlazi. U pripremama za izlazak se i krije određena doza samopouzdanja, što opet utječe na način na koji će odgovoriti na udvaranje. Ona se također treba potruditi i ponovno naučiti zavoditi, te shvatiti izlaske kao zabavu, a ne opterećenje. Ona izlaske pogrešno doživljava kao svojevrstan ispit.

Ona ima lijepu figuru, vrlo je pametna, ali se odijeva uglavnom u crno i druge neutralne boje, poprilično strogo. To pomaže na razgovoru za posao, ali ne na izlasku.

Žene često imaju naviku na prvi spoj odijevati crno, jer misle da u crnome izgledaju zavodljivo, ali u stvari muškarci više vole vidjeti boje. Bitni su i detalji, možda ne želite izgledati pretjerano nakićeno, ali stavite ogrlicu, naušnice, sat i pojas. Neke detalje koje će moći promatrati. Ako odjenete jeans, nevažno koliko u njemu dobro izgledali, riskirate da ćete ostaviti dojam kao da vam izlazak nije bitan i da se niste htjeli potruditi. Haljina je možda najbolji izbor. Izgledat ćete classy i pristaje svim figurama.

Na prvi izlazak ne trebate potrošiti bogatstvo, ali morate se osjećati lijepo i privlačno. Posebno obratite pažnju na ruke i nokte, kako ih ne biste za vrijeme večere morali skrivati.“

Prvi spoj poslije promjena ona je ponovno izašla. Muškarci su primijetili promjene i komentirali kako prvi put nisu uočili koliko je Ona privlačna. Jedan se posebno zainteresirao za nju, pozvao je na treći spoj, te komentirao kako je zanimljiva, iskrena i draga. Zaista se zagrijao.

Što je rekla Ona na to? Bila je iznenađena promjenom u svome izgledu – sva ta pažnja prije izlaska joj je godila, pa je na izlazak došla vrlo zadovoljna. Mnogo manje je brinula o dojmu kakav će ostaviti jer je znala da je to najbolje od nje, ono što u svojim godinama može ponuditi. Uživala je u večeri bez razmišljanja o tome što će on misliti o njoj.

Također, primijetila je razliku u načinu na koji se osoblje u restoranu odnosi prema njoj. Primijetila je da ljudi gledaju u nju – čak nekoliko muškaraca je odmjerilo. To je primijetio i njen pratioc, te je čak pitao poznaje li te osobe.

Sigurna je da to nije bilo samo zbog toga što je izgledala privlačnije, nego se i smiješila mnogo više. Sigurna je da je odašiljala bolje signale. U stvari, napokon je i sama uživala u izlasku bez opterećenja rezultatom. Definitivno je spremna dati sve od sebe i na slijedećim izlascima...

-Josip-

Post je objavljen 04.03.2007. u 09:53 sati.