Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/juny

Marketing

A šta da radim..

Image Hosted by ImageShack.us
Kako je teško gledati voljenu osobu kad plače.Kad pati zbog prijatelja...kad su oni krivi za njene naj žalosnije suze.Sjećam se nekad smo svi govori; ništa nas neće razdvojiti, a sad su nas sitnice razdvojile.Nekad smo djeli radost,smije,tugu i suze, a sad što nam je ostalo?!
Nitko nikom više ne vjeruje, lažemo si iza leđa, licimjerni smo.Znam nije nitkom od nas lako,al pravo prijateljstvo preći će preko svega...Ja...ja vam više ne vjerujem,al ona vam vjeruje.
A dokle god vam ona vjeruje i ja ću vam vjerovat!
Posvećeno:Nama,nekad nerazdvojnima
Image Hosted by ImageShack.us
Napisala sam preejeben post al afkors nekak se zbrisao,a nisam ga spremila u wordu..smrc,a jebiga.Tak vam je to, neg kak sam ja? Ovih dana nekak sam nasmijana.Svi kažu da zraćim vedrinom,iakosmo dečec i ja prekinuli.Hmm,ok pa sad, nije prekid zaslužan za to..al ja živim za bolje sutra. smijehsmijehsmijehsmijeh
Eh, za par sati putujem u UK..WEEEE točnije u engleski grad Derby na tjedan dana.Idem u posjet rodbini;baka(viđam je svako ljeto) i ostali(kako koga). Fali mi taj grad, nisam bila tam još od /99.-e i afkors idem sa starom,again.A nadam se da će nam biti lijepo,iako sam ja malo tužna sad.Nisam loše volje,neg tužna.Zbog svoje jedine ljubavi,moje naj veće radosti, da Tina, to si ti. Mrzim kad je povrijeđena,kad pati.Dojde mi da zakoljem sve koji su je povrijedili..ah ta ljubav,jebiga.Čini čuda i gluposti.
Begam ja sad, moram prestat tipkaj jer stari noćas spava u mojoj sobi pa ćem ga probudit.
Znam,niš spešl nije ovaj post,al sljedeći put ću vam ispisat svakodašnjicu,novosti i tak to.E i stavim neke video zapise. ludludlud
Image Hosted by ImageShack.us
Pozdrav svim mojim drugovima(ne da mi vas se nabrajat) al poseban pozdrav mojoj SISTERKI ;) iafkors vama blogeri.Pufa

For end:theatres des vampires-lilith mater inferorum(jebenicaaa)



Post je objavljen 04.03.2007. u 01:48 sati.